koszykj Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Siema, mam a4 b5 1.8t quattro, chcę założyć frontowy ic, ale nie chce dedykowanego zestawu targać, bo jest drogi, czy ktoś może ma gdzieś przez przypadek zapisane wymiary rur, kolanek, które musiał kupić i spasować? wiadomo, jakieś różnice mogą być, ale przydałoby mi się to chociażby do ogarnięcia dokładniejszego kosztu tego i innych kilku rzeczy, pozdro Edited June 23, 2015 by koszykj
Damiandix Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pomogę linkiem: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/124966-B5-A4-1-8T-FMIC-InstallNiestety po angielsku, ale jak nie umiemy to tłumacz google i jazda
koszykj Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Miazga, dzieki! Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Damiandix Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Wrzuć swoje fotostory, bedzie dla potomnych Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kowi87 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Masz cały wątek o robieniu IC tanim kosztem w dziale warsztat, uzytkownik Nosb, noi drugi wątek ogólny o montazu FMIC w B5.... masa informacji, masa zdjeć
Recommended Posts