wojtyl2 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Witam otoz mam pytanie w mojej audi a4 b5 nie działa podświetlenie bagażnika. Bezpieczniki sa dobre . Czym może być to spowodowane ?
wojtek79 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sprawdź wyłącznik w klapie bagażnika. Jak otwierasz klapę to słychać taki "klik" w klapie i w czasie zamykania też to słychać. Tam coś mogą styki nie łączyć.
wojtyl2 Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 A jak nie słychać tego ? Jakas wiazka od podświetlenia całego bagażnika to gdzies dokladnie można zlazesc ?
wojtek79 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Odkręć tapicerkę z klapy i poszukaj tam takiego wyłącznika, może się coś zacięło. Wpisz w google numer części 4A0959905 to zobaczysz jak wygląda ten wyłącznik.
stachu97a4 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 witam mam pewien problem nie mam światła w bagażniku , a stało się tak bo przy wymianie żarówki przypadkowo dotkłem kasty i zgasły .bezpieczniki wszystkie dobre sprawdzałem dwa razy elektro styk wymieniłem na inny tez nic , co się okazało nie mam prądu w przewodach co może być przyczyną
karaluch8 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 witam mam pewien problem nie mam światła w bagażniku , a stało się tak bo przy wymianie żarówki przypadkowo dotkłem kasty i zgasły .bezpieczniki wszystkie dobre sprawdzałem dwa razy elektro styk wymieniłem na inny tez nic , co się okazało nie mam prądu w przewodach co może być przyczyną Samochód, model, wersja, rok. Uzupełnij profil
stachu97a4 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 witam mam pewien problem nie mam światła w bagażniku , a stało się tak bo przy wymianie żarówki przypadkowo dotkłem kasty i zgasły .bezpieczniki wszystkie dobre sprawdzałem dwa razy elektro styk wymieniłem na inny tez nic , co się okazało nie mam prądu w przewodach co może być przyczyną
jacek70 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Sprawdź czy pod wpływem zwarcia nie przepalona naderwanego przewodu w klapie. To przypuszczenie ale sprawdź.
Recommended Posts