Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

oswietlenie bagaznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam pytanie w mojej audi a4 b5 nie działa podświetlenie bagażnika. Bezpieczniki sa dobre . Czym może być to spowodowane ?

Opublikowano

Sprawdź wyłącznik w klapie bagażnika. Jak otwierasz klapę to słychać taki "klik" w klapie i w czasie zamykania też to słychać. Tam coś mogą styki nie łączyć.

Opublikowano
  • Autor

A jak nie słychać tego ? Jakas wiazka od podświetlenia całego bagażnika to gdzies dokladnie można zlazesc ?

Opublikowano

Odkręć tapicerkę z klapy i poszukaj tam takiego wyłącznika, może się coś zacięło. Wpisz w google numer części 4A0959905 to zobaczysz jak wygląda ten wyłącznik.

Opublikowano

witam mam pewien problem nie mam światła w bagażniku , a stało się tak bo przy wymianie żarówki przypadkowo dotkłem kasty i zgasły .bezpieczniki wszystkie dobre sprawdzałem dwa razy elektro styk wymieniłem na inny tez nic , co się okazało nie mam prądu w przewodach co może być przyczyną

Opublikowano

witam mam pewien problem nie mam światła w bagażniku , a stało się tak bo przy wymianie żarówki przypadkowo dotkłem kasty i zgasły .bezpieczniki wszystkie dobre sprawdzałem dwa razy elektro styk wymieniłem na inny tez nic , co się okazało nie mam prądu w przewodach co może być przyczyną

Samochód, model, wersja, rok. Uzupełnij profil :facepalm:

Opublikowano

Opublikowano

Sprawdź czy pod wpływem zwarcia nie przepalona naderwanego przewodu w klapie. To przypuszczenie ale sprawdź.