Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam chcialem sie zapytac co poleciacie zrobic zeby zmienic dziewk mojego asn? Wycialem wszystkie katy a dokladnie same srodki, obudowy zostaly no i dzwiek jest przykry i metaliczny.. co polecacie zeby to poprawic, bo juz sam nie wiem, pozdroo

Posted

Wywal wszystko i zostaw tylko końcowe.

Posted

po co wyciąłeś katy?

Posted

Poczytaj pisane było dziesiątki razy o tym

Posted

mialem 3.0 asn, i wlasnie mialem wyciete katy. i szybko sprzedalem auto bo ten dzwiek metalu mnie dobijał. i właśnie nie wiem po co je wycinają, bo chyba nie dla kasy ? :D

Posted

no jak sie posypaly to watpie czy ktos by kupowal nowe za pare tysiecy, zreszta przetrwaly od nowosci, wiec mialy prawo sie posywac. I dlatego wycialem i usunalem sondy z ecu. Teraz mi chodzi czy ktos cos kombinowal zeby poprawic dzwiek :)

Posted

Masz napisane że tak i to w kilku watkach.......... wsadza się w nie przelotowe tłumiki robione na zamówienie

Każdy dobry tłumikarz wstawi Ci w ori obudowy przelotowe tłumiki

Dzwięk jest praktycznie bardzo zbliżony do ORI z katami i nie ma tego metalicznego dźwięku

Ja zrobiłem to za jednym zamachem przy wywalaniu katów a dlaczego ? Bo poczytałem info na forum gdzie jest pełno informacji o tym że po wywaleniu katów masz dźwięk jak by koń na blachę lał