timolo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam, Mam pytanie, posiadam Audi A4 B5 z klimatyzacja przed liftem Wpadła mi w ręce klimatyzacja od po lifta ( 2 strefowa) razem z podgrzewanymi fotelami oraz fotele podgrzewane. Chciałem się zapytać czy da rade to wsadzić do mojego przedlifta bez większej ingerencji w elektronikę. może już ktoś robił podobną rzecz.
cptolgierd Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Oczywiście że robiono. Szukaj w Warsztacie, ale kable chyba trzeba było przekładać, trochę roboty jest Nie ma P&P.
Mini_Tytan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/88132-all-b5-zmiana-tunelu-z-przed-liftu-na-poliftowy/ Musisz raczej zmienić też cały tunel bo wątpię abyś poliftową klimę wsadził w przed liftowy tunel
timolo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 a da radę same maty wyciągnąć ze starych foteli które nie wyglądają za fajnie i bezinwazyjnie jakoś je wsadzić do foteli z przedlifta (są te same tylko inny wzór tapicerki) i Czy jak zmienie kosz to czy radio nadal będzie pasować ?
Rekomendowane odpowiedzi