Nowak_zg Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jako ciekawostke wkleje ( z gory sory za ten lekki spam ) auto mojego kolegi na sprzedaz. A ciekawostka dlatego ze naprawde napchana e61 http://allegro.pl/bmw-530xd-m-pakiet-individual-unikat-full-lift-i6010717650.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Fly kox fura!!! gratuluję! Odnośnie klapek czytałem, że po ich wywaleniu trzeba robić jakieś zmiany w kompie, żeby od dołu ładnie ciągnął, robiłeś to? posiadacz 335d robił taki zabieg i pisał, że o wywaleniu klapek to ludzie mówią wszędzie ale już o zmianach w kompie jakoś nikt nie wspomina...z braku wiedzy w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Fly kox fura!!! gratuluję! Odnośnie klapek czytałem, że po ich wywaleniu trzeba robić jakieś zmiany w kompie, żeby od dołu ładnie ciągnął, robiłeś to? posiadacz 335d robił taki zabieg i pisał, że o wywaleniu klapek to ludzie mówią wszędzie ale już o zmianach w kompie jakoś nikt nie wspomina...z braku wiedzy w tym temacie Kopę lat Żółwiu... Pytałem Rogala o korektę softu, ale powiedział, że to nic nie da, bo zmienił się przepływ powietrza w kolektorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A jak temat z nowym kolektorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A jak temat z nowym kolektorem? Cena w ASO to teraz 2800 netto, więć odpuściłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 To chyba ten sam problem co tu tak? https://www.facebook.com/EcuProject/posts/1149712025039756 Skoro w Audi sobie poradzili to może u Ciebie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ładne wozidełko tez powoli mysle o przesiadce i tez myslalem o e61 Edytowane 8 Marca 2016 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To chyba ten sam problem co tu tak? https://www.facebook.com/EcuProject/posts/1149712025039756 Skoro w Audi sobie poradzili to może u Ciebie też Nie. To nie ten sam problem. W przypadku klapek kolektora w BMW soft nie ma nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cena w ASO to teraz 2800 netto, więć odpuściłem... To taki?: http://allegro.pl/kolektor-ssacy-bmw-e53-e60-e63-e70-e71-e83-e90-e92-i5646901195.html Tutaj trochę taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cena w ASO to teraz 2800 netto, więć odpuściłem... To taki?: http://allegro.pl/kolektor-ssacy-bmw-e53-e60-e63-e70-e71-e83-e90-e92-i5646901195.html Tutaj trochę taniej Taaa... to jest to. Chcialem kupic jak kosztowalo 1600-1800, jakoś bym to przebolał, ale 2500 nie wydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1533 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ja dostałem nowy kolektor do swojej e61 za 2100zł w ASO o ile dobrze pamiętam a miałem 535d.Warto go zmienić poniewaz jak sie klapki urwą to bedzie bardzo nie ciekawie poniewaz wpadną do cylindra pogną zawory tuleje i tłok tez potrafia rozwalić. a zaślepianie klapek nie ma najmniejszego sensu i jest to profanacja tego silnika w e61 poniewaz silnik chodzi troszke inaczej i jest mniej elastyczny, chociaz specjalisci powiedzą i tak ze nie ma różnicy. Średnio te klapki wytrzumyja ok 200tysięcy. Jak jeszcze nie było nic z nimi robione to radzę jak najszybciej to zrobic bo to nie bedzie kosztowało ponad 2000 tylko o wiele wiele wiecej jak wpadną do sinika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witaj, temat ucichł, a ja jestem ciekaw jak się spisuje twoje E61 , pytam ponieważ brat poszukuje podobnej z tym motorem ,dlatego chcialbym zasięgnąć opinii:-) pozatym jakieś mody przeprowadziłeś w tym czasie? Jakieś fotki:-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fly jak Ci sie lata w porownaniu z b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi