chris89 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam,mam taki problem w audi 2.0 Alt że wrzucam bieg a auto nie jedzie co to może być? dodam że wszystkie biegi wchodzą gładko!Ze sprzęgłem problemu nie było nie ślizgało!
Karolwnik Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 U mnie np w toyocie corolce lekki zgrzyt i to samo bylo. Okazalo sie se poloska sie ukrecila (samochod nie katowany, strzalu ze sprzegla nie bylo) zobacz przy kolach czy sie cos nie ukrecila czy cos nie wisi. Tylko ze jak ja holowalismy to bylo lekki szum slychac albo walenie w podloge na dole.
zajac1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 sprawdź przeguby i półosie, skrzynia raczej oki
Joziek79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zaciągnij ręczny, wbij 1 , najlepiej niech ktoś siedzi w środku i hamulec trzyma żebyś się nie rozjechał, zajrzyj pod spód i zobacz czy któraś półoś się obraca.
chris89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam autko dzisiaj dopiero zrobione rozsypał się przegub napędowy
Joziek79 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Czyli tak jak myśleliśmy Musiał być już bardzo zmęczony [emoji14] nie wydawał odgłosów "grzechotki" przy ruszaniu na skręconych kołach? Radzę usuwać takie usterki na bieżąco bo to generuje potem większe koszty (np. laweta na autostradzie w podróży na wakacje?)
chris89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 W sumie nic sie nie tluklo zebym zwrocil na to uwage na szczescie mi padlo jak mialem do domu z kilometr z gorki wiec dojechalem na luzie w trasie to by byla masakra laweta i ogromne koszta!
Rekomendowane odpowiedzi