Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaki tel wybrac,prosze o porade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie musze kupic tel dla mojej drugiej polowy i dla mnie.nie oczekuje nic super bo mam na wydanie ok tysiaka za dwa nowe telefoniki

dla zonki myslalem o

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-sm-g360-galaxy-core-prime-srebrny,id-305019

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-galaxy-grand-neo-plus-gt-i9060-czarny,id-304981

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-gt-i9060-galaxy-grand-neo-plus-zloty,id-342377

dla siebie myslalem o

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-htc-desire-320-bialy,id-313674

a moze ktos cos moze innego polecic,android musi byc i zeby to jakos smigalo

Opublikowano

samsungi sobie daruj lepiej poszukaj g2 mini .taki mam i polecam

samsungi sobie daruj lepiej poszukaj g2 mini .taki mam i polecam

Opublikowano
  • Autor

mowa o lg g2mini,czy samsung galaxy2?

Opublikowano

G2 mini

Opublikowano

Samsung w tych pieniądzach będzie bardzo kiepskim pomysłem. Niestety ale Samsung ma złe zarządzanie pamięcią RAM. G2 mini żona miała. Zanim nie utopiła była bardzo zadowolona :)

Opublikowano

tylko g2 mini jest ok z kitkatem z lizakiem tragedia to chodzi. ale soft latwo jest wgrac jak cos.

Opublikowano
  • Autor

a co z htc mozna by bylo szukac w kasie 500zl za sztuke

a moze pezejsc na windowsa czyli jakas lumia za 500 -550 za sztuke sie dobra znajdzie.tylko czy latwo komus kto od zawsze na androidzie smigal bedzie przejsc na windowsa?

podkreslam tylko ze tel u mnie jest do dzwonienia i internetu,a nie do grania i nie oczekuje bajerow.po prostu ma byc dobry sprzet

Opublikowano

No to Lumia 735 jak chcesz. Zona teraz ma i pięknie to chodzi. Tylko aplikacje tragedia...

Opublikowano

Potwierdzam... w Lumii wszystko śmiga, aparat dobry, tylko aplikacje... tragedia...

Jak tel ma być "multimedialny" to najlepszym wyborem będzie Android, a jeśli ma służyć do dzwonienia, zrobienia zdjęcia to Lumia będzie dobrym wyborem.

Edytowane przez cabanmat

Opublikowano

ja przeszedłem na Lumie 640 jakiś tydzień temu i powiem,że na początku ciężko było ale teraz już jest nawet przyjemnie.głównie dzwonię,smsuję i trochę neta-bateria spokojnie trzyma 3-3,5 dnia

Opublikowano

jak do dzwonienia itp to zaden dotykowy .no bo po co . windowsa odradzam . problem to pozniej sprzedac .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam również Lumię 735. Z aplikacjami nie ma żadnej tragedii jak ktoś wspomniał wcześniej, jest tego mnóstwo. Telefon działa bardzo szybko, nie wiesza się i po kilku miesiącach uzywania mogę stwierdzić że jest trwały. Zaliczył kilka niezłych gleb, po których myślałem że będzie koniec, a on dalej działa, nawet obudowa nie odpadła...

Opublikowano

Ja po samsungu solidzie przeszedłem na nokie Lumie 630 i jak na moje uzytkowanie to bardzo mocny telefon.Mam go juz rok i ani raz mi sie nie zawiesil i chodzi płynnie.Nie jest to kombajn multimedialny ale dobrze dzwoni i pisze i bateria trzyma dobre 3 dni.A nowy w dobrej kasie mozna kupic takze polecam nokie

Opublikowano

Ja bym polecił popatrzeć na używane w dobrym stanie i z gwarancją. Możesz kupić taniej telefon z o wiele lepszymi parametrami.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecam również Lumię 735. Z aplikacjami nie ma żadnej tragedii jak ktoś wspomniał wcześniej, jest tego mnóstwo. Telefon działa bardzo szybko, nie wiesza się i po kilku miesiącach uzywania mogę stwierdzić że jest trwały. Zaliczył kilka niezłych gleb, po których myślałem że będzie koniec, a on dalej działa, nawet obudowa nie odpadła...

Oj jest tragedia i żenada. Co z tego jak są,skoro niektóre prezentują żałosny poziom. Znalazłem większość apek których używałem na androidzie,ale niektóre to porażka. CO z tego że niby jest sporo aplikacji jak większość to śmieci? Żona używa 735 i ona się nie przejmuje. Dzwoni,pisze,Interne,Skype i fotografia. I dla niej był to strzał w dziesiątkę ?

Opublikowano

U mnie też lumia odpadła ze względu na tragiczne apki. Ale ogółem andek z 2gb ramu chodzi tak jak lumie z 1GB.

Przesiałem się z G2 na HTC one M8. Płynność działania htc to mistrzostwo świata.

Edytowane przez Onkel

Opublikowano

Dokładnie. Ci którzy piszą że android muli i laguje chyba mają jakieś ścierwa a nie telefony. Miałem G3 i nigdy się nie zawiesił,nie zamulił itd. Czuć różnicę między telefonami z windows a androidem(na korzyść kafelków,lata to tak samo czy to 512MB czy 2GB),ale bez przesady...Ja czekam do premiery 10. Jak szału nie będzie to chyba wrócę do LG ;) Tu nawet akcesoria do telefonu to tragedia ^^ Nawet porządnego uchwytu samochodowego nie ma :grin: