narkil Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 ja miałem zamontowane świece do LPG jak kupiłem samochód. Jeździłem z nimi rok, wymieniałem na takie, jakie są w katalogu, samochód zaczął chodzić równiej, "spokojniej", ale ciężko powiedzieć czy to nie był po prostu skutek zużycia poprzednich świec.
dm88 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Ja mam zamontowane NGK platynowe 4-elektrodowe z elektrodą zrównaną z wysokością porcelanki. Jestem zadowolony, bo nie mam problemów z pracą silnika
august Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja mam zamontowane NGK platynowe 4-elektrodowe z elektrodą zrównaną z wysokością porcelanki. Jestem zadowolony, bo nie mam problemów z pracą silnika4-elektrodowe do lpg? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
dm88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak coś takiego https://www.ngk.de/pl/produkty-i-technologie/swiece-zaplonowe/technologie-swiec-zaplonowych/
august Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Rozumiem. Tylko w tym przypadku więcej nie znaczy lepiej Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi