instruktor83 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Pacjent Audi A3 silnik 1.9 TDI 105 KM 2007r DPF W mojej rodzinie już 2 miesiące temu pojawiło się drugie auto dokładnie to Audi a3 8p sportback Autko bardziej żony niż moje ale ja nazywam je tym drugim w rodzinie po mojej A4 Samochód dość ciekawie wyposażony czarny metalic ESP Klimatronic 2 strefowy 4 el.szyby el.lusterka skórzana tapicerka z Alcantarą Alu oryginał Audi 17 oponki 225/45 kiera trójramienna skórzana (niestety bez multifunkcji) podłokietnik przód podłokietnik tył plus Mcdonald podgrzewane przednie fotele Radio 1 din Sony (radio mimo to że nowe niezbyt przyjemne, jakość dźwięku katastrofa) ale w planach coś tam jest I wiele innych Oczywiście po zakupie kompletny rozrząd został wymieniony plus olej Motul plus komplet filtrów, Klimatyzacja została nabita i odgrzybiona. To tyle pokrótce. Z niespodziewanych rzeczy została wymieniona maglownica, Ogólnie rzecz biorąc to jest auto nie do modów , tak jak wcześniej wspominałem jest bardziej żony niż moje , a pyzatym ja wole rezać swój,aczkolwiek musze przyznać że to przyjemny samochód, trzy były do wyboru BMW Seri 1 , Audi A3 i VW Golfa VI, padło na A3 i był to dobry wybór Mam tylko jedną fotkę z zewnątrz, porobie jutro ponieważ strasznie u mnie leje i nie chce mi się moknąć, jutro wpadna W środku( nie znosze tego radia) gra fatalnie Widać też na dole brak zaślepki , stało się to dla tego że pomału zabieram się do ściągnięcia środkowej konsoli w celu wywalenia tego radia i wrzucenia ori radia oczywiście kieszeń też kupiona Dodam że po kupnie we wnętrzu jedna rzecz nia dawała mi spokoju , czy dość zniszczone dekory , szybka decyzja obklejamy Tak to wyszło Wnętrze świeżo wyprane Edytowane 13 Lipca 2015 przez instruktor83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) 1.9 tdi rządzi w rodzinie . Edytowane 19 Lipca 2015 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel933 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Duża baza do modów powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A3 sprzedana :-) temat do zamkniecia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi