Kamil93p Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich!Po sprzedaży poprzedniego auta, jakim był VW Golf IV 1.4 (zupełny golas) i kilkumiesięcznym śledzeniu forum przyszedł czas na prezentacje mojej Audirki Mianowicie Audi A4 B6 1.8T Quattro. Wyposażeniem nie powala ale jest zadbane i nie styrane kilometrami. Przyjechało z Niemiec, rok 2001 przebieg 144tyś km (o dziwo prawdziwy) kolor LY9BW środku znajdziemy podstawę czyli dwu strefowa klima, przód w elektryce ( z tyłu korby), esp, uchwyt na napoje, radio Chorus II itd..Autko dorwałem zimową porą, więc od razu zasłużyło na porządne mycie i woskowanie Pierwszym modem było założenie adaptera do radia z USB i Minijack, gdyż z kasetami niestety ciężko żyć Przyszedł również czas na zmianę zimowych kół, oryginalne 16-tki d*py nie urywały więc zaczęły się poszukiwania Padło na Ori 18" z Audi S3, szybka przymiarka:No i prezentuje się obecnie tak:Niestety przy kupnie nie obyło się bez baboli, tylny zderzak przerysowany i klapa z delikatną wgniotką Dziś odebrany od lakiernika, wpadła nowa klapa i zderzak dostał nowy lakierek :)Z kasmetycznych spraw chciałbym dopieścić jeszcze wewnątrz przełączniki (świateł i szyb) guma zdarta - norma Plany na kolejne mody:- Dystanse do felg - Kilka cm w dół (prawdopodobnie same sprężyny -30)- Kiera z B7 multi 3 ramienna- Odblokować FIS - Chip- Xenon- Podświetlenie LEDowe- Większe końcówki wydechuChętnie poczytam wasze rady co dopieścić, zmienić aby nabrała trochę uroku Na pewno będę na bieżąco wrzucał fotki z prac i efektów Liczę na pomocne komentarze Pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2015 przez Kamil93p
davidlive Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Fajna furka na fajne mody a wiem co mówię ;-) Nie baw się w chipy tylko wkładaj k03s wtryski icka i rob minimum 240ps bo to ciężka buda i dopiero taką mocą w miarę jedzie.
marcinch001 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Jak się decydujesz na wymianę kiery to szukaj od B8 wszystko pasuje tak jak z B7
Rekomendowane odpowiedzi