roxxrulez Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam jestem posiadaczem audi a4 b6 i mam problem tego typu : otóż nie grają mi tylne głośniki ani ten w bagażniku . Macie jakieś pomysły jak to ustrojstwo uruchomić ?? Przesyłam wam foty jak to wygląda . Głośniki ( kable ) mogą być odpięte z radia ??
daros Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Często przepala się końcówka mocy jak dostanie się wilgotność do wnętrza wzmacniacz lub z przegrzania. Dopadł mnie w/w problem i najlepiej kupić używany wzmacniacz na alledrogo. Koszt od 30zł.
roxxrulez Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Opublikowano 18 Lipca 2015 moze byc tez w radiu cos wyciagniete ??
Joziek79 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Radio oryginał? Kostka kolorowa podpięta? Prąd do wzmacniacza dochodzi?
daros Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Jak przód gra, wtyczki z tyłu radia wpiete, fader i balance ustawiony na 0, to pozostaje jedynie zweryfikować co przychopdzi na wtyczkę do wzmacniacza. Jak są sygnały i zasilanie, to ewidentnie wzmacniacz.
sebastianleszczynski90 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Kluczowe pytanie radio oryginał Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
roxxrulez Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 tak radio 100 % oryginalne audi concert
Rekomendowane odpowiedzi