mariuszbielsko Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Fura mega konkret ! Pakiet S4 robi robotę ! Co ja bym tu zmienił to na pewno było by to inne koło i fifki wydechu bardziej schowane w zderzaku , reszta na pięć. Powodzenia i bezawaryjności ! a dziekuje bardzo za miłę słowka ,koła fakt nie bardzo sie widza na b6 juz sa wystawione bedzie 19 ale co nie wiem , co do kominow na nowy rok bedzie poprawione No i fajnie że o tym piszesz ,bo silnik 2.5 TDI jest traktowany glownie jako najgorsze zlo,a tu prosze zero problemów:-) czyli jak dbasz tak masz :-) a dzieki, trzeba troszke poprawic opinie 2.5 tdi bo wcale nie jest to tak jak sie słyszy pozd Tez jestem uzytkownikiem 2.5 Tdi i silnik jest jak najbardziej w porzadku jezdze nim bezawaryjnie tym bardziej, ze jest dlubniety. W internecie jest duzo bredni ktore sa powielane przez osoby ktore nie mialy tych silnikow i stąd taka opinia. Auto z miesiaca na miesiac robi sie coraz bardziej dopracowane. jak mozesz to pochawal sie co tam dłubałeś w motorowni?
KoJ@K Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Autko elegancko dopieszczane. ale gryzie mnie w oczy chyba to co wszystkich - koncowki i kolo. nooo ewentualnie jeszcze ramki szyb na ciemne bym widzial. a tak to ladnie lecisz.
mariuszbielsko Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Autko elegancko dopieszczane. ale gryzie mnie w oczy chyba to co wszystkich - koncowki i kolo. nooo ewentualnie jeszcze ramki szyb na ciemne bym widzial. a tak to ladnie lecisz. dzieki co do kół to fakt od samego poczatku dziwinie to wyglada ale wybór kobiety nastepny sezon beda inne , co do wydechu bedzie poprawiony i juz sie nie klejcie tych koncówek co do ramek szyb na czarne to i relingi by siadły a ze spytam pany dóżo czasu trzeba poswiecic by ogarnac sufit audi na sprzedaż dla zainteresowanych pw Edytowane 7 Stycznia 2017 przez mariuszbielsko
kalbi Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Jak temat z autem sprzedalo sie czy nadal u Ciebie ?
mariuszbielsko Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 Hej trudny temat jak to z 2.5, pisałem na zamianę na s4 ale jak mi koleś napisał że 2.5 chodzi 13-15 tys to nie było oczym rozmawiać, jak się sprzeda w dobrych pieniądzach to super nie to będzie dalej w moich rękach modzona, pozatym szukam a6 c6 4.2 kombi bez gazu lub z gazem jak by ktoś słyszał
mariuszbielsko Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 po 3 miesiecznym szukaniu samochodu udalo sie trafic A6 C6 ollroud image ru
Indi Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Osztosz peresztosz aleś zaszalal ładne to zdobyles gratulacje
mariuszbielsko Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 A dziekuje najważniejsze że samochód z oryginalnym przebiegiem 283 tys bezwypadkowy powłoka.lakieru od 100 do 170 mikronow mechanicznie wszystko 100% sprawne Zawartość dodana 14 minutes later kilka fotek po szybkim myciu screen shot pc photo uploading imagehost adult image upload
mariuszbielsko Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 a4 sprzedane poszła do znajomego co mam nadzieje bedzie dbał i nie liczył sie z kosztami napraw teraz zabawa sie zacznie z a6
mariuszbielsko Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 hej wszystkim prośba, mam problem z wyborem felg do a6 c6 allroada co według was by najlepiej pasowało , ewentualnie co byscie proponowali 1.VENNMAN V-FS24 20 10J image urlcertificity.com 2.VEEMANN V-FS8 20" 10J upload gambarcertificity.com 3.RADI8 R8-CM9 20" 10J upload imgcertificity.com 4.ROTIFORM CCV 20''10J screen capture windows 7certificity.com 5.ISPIRI ISR5 image hosting freecertificity.com
KoJ@K Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 A bedzie gwint? Jak dla mnie gniotły by suty Styling 132 w opcji 4x10J
mariuszbielsko Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Gwint hmmmm? tez jakas propozycja ale bardziej mi chodził po głowie AIR, co do Styling132 u ciebie to super wyglada musiał bym to widziec na a6 jak to siedzi Edytowane 9 Maja 2017 przez mariuszbielsko
mariuszbielsko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) po długim zastanowieniu sie co do kół do a6 c6 beda rotiformy CCv20'' opony uniroyal rainsport3 245/35/20 Edytowane 18 Czerwca 2017 przez mariuszbielsko
mariuszbielsko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 od czasu nabycia a6 przeszło delikatny servis : -olej Motul 8100X-clin+5w30 -komplet filtrów Man/knecht -koło wału -pasek continental - mały rozrzad -rolki +napinacz ruvila, palniki d2s
mariuszbielsko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 kilka zdjec z jazdy po terenie
mariuszbielsko Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) temat do zamkniecia Edytowane 2 Stycznia 2018 przez mariuszbielsko pomylka
mariuszbielsko Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Opublikowano 26 Listopada 2019 hej wszystkim na handel sufit s-line do kombi kola z b6 listwy itp wszystko do obejrzenia na stronie 2
Rekomendowane odpowiedzi