Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] RNS-E a Symbian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,czy jest jakiś telefon NOKI z symbianem,który działa bez problemu z RNS-E?

Opublikowano

To nie z RNS-E ma działać tylko z modułem BT. Generalnie wszsytkie telefony z symbianem mają problemy.

Listę zweryfikowanych telefonów masz zawsze tutaj: http://www.audiforum.us/multimedia/1118-audi-oem-bt-supported-phones-list.html

Opublikowano

Moja Nokia N95 8GB działa z BT ma tylko jeden minus że nie mam możliwosci przeglądania ksiązki telefonicznej na FIS-ie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Moja Nokia N95 8GB działa z BT ma tylko jeden minus że nie mam możliwosci przeglądania ksiązki telefonicznej na FIS-ie :gwizdanie:

ale jak dzwonisz,albo ktoś do ciebie dzwoni,to nie zrywa ci samo połączenia BT z telefonem?

Opublikowano

Moja E65 zazwyczaj współpracuje z BT. Zazwyczaj, gdyż czasami coś nie gra i trzeba zresetować telefon.

Również jak Cuber nie mam możliwości przeglądania książki telefonicznej pomimo włączonej opcji "Zdalny tryb SIM", która wg Nokii umożliwia to. :confused4:

Opublikowano

Czy BT widzi tyko kontakty które są zapisane na karcie SIM?

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem z N80 :wallbash:. Można dzwonić, ale jedynie wybierając numer na tel, nie można przeglądać książki telefonicznej. Rozmowa przez głośnomówiący jak najbardziej, bez zrywania połączenia. Problem rozwiązany w prosty sposób - zmiana telefonu :polew: i wszystko gra :good:hehe

Czy BT widzi tyko kontakty które są zapisane na karcie SIM?

Wydaje mi się, że tak - przynajmniej u mnie.

Opublikowano
  • Autor

Listę zweryfikowanych telefonów masz zawsze tutaj: http://www.audiforum.us/multimedia/1118-audi-oem-bt-supported-phones-list.html

na stronie którą podał Malik znalazłem coś takiego

Nokia E51 (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

Nokia E65 (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

Nokia E90 (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

Nokia N73 (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

Nokia N95 (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

Nokia N95 8Gb (Phonebook download with revision Q BT module and Nokia 810 download manager installed)

mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co kaman :mysli:?

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak - przynajmniej u mnie.

To mam problem, bo na mojej karcie mieści się 250 kontaktów, reszta jest zapisana w pamięci.

Co do noki - moja stara N70 łączyła się, potem sama rozłączała, przez tydzień nie chciała w ogóle współpracować z BT, żeby później znowu zadziałać...

Kontaktów na FISie nigdy nie udało mi się zobaczyć :kwasny:

Teraz mam HTC - wszystko działa super, oprócz tego że tylko ułamek kontaktów jestem w stanie kontrolować nie sięgając po aparat.

Opublikowano

A macie najnowsze softy w tych Nokiach? Wpiszcie *#0000# i podajcie jaką macie wersję softu oraz Product Code z naklejki pod baterią.

Opublikowano

większość problemów z bluetoothem kończy się po wgraniu najnowszego softu do komórki..

Opublikowano
  • Autor

A macie najnowsze softy w tych Nokiach? Wpiszcie *#0000# i podajcie jaką macie wersję softu oraz Product Code z naklejki pod baterią.

V 5.0616.2.0.3

24-04-06

RM-84

Opublikowano

no to masz dwu i pół letni soft... czas na podmiankę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to masz dwu i pół letni soft... czas na podmiankę :wink4:

czas wyebać ten fon :angry:

chce zmienić na E66 i jestem ciekawy jak z nim działa BT

Opublikowano

czas wyebać ten fon :angry:

chce zmienić na E66 i jestem ciekawy jak z nim działa BT

to druga opcja :decayed:

a skoro wymiana softu pomaga, to E66 jest nowiutka więc powinno być ok :good:

Opublikowano

mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co kaman :mysli:?

Wynika z tego, że posiadacze modułu BT w wersji Q mogą załadować książkę adresową przy pomocy aplikacji Nokia 810 Download Manager. Próbowałem... u mnie nie działa. Może nie mam wersji Q BT.

Opublikowano

ale jak dzwonisz,albo ktoś do ciebie dzwoni,to nie zrywa ci samo połączenia BT z telefonem?

nie zrywa połączenia , wszystko jest OK

Soft mam grudnia 2007 czyżby też był za stary ? :mysli:

Opublikowano

nie zrywa połączenia , wszystko jest OK

Soft mam grudnia 2008 czyżby też był za stary ? :mysli:

Cuber masz soft z przyszlosci..? :decayed:

Opublikowano

ups..... mała pomyłka juz zwryfikowana :gwizdanie:

Opublikowano

ups..... mała pomyłka juz zwryfikowana :gwizdanie:

W pospiechu zgubiłeś "e" w zweryfikowana :tongue4: