Gajos13 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam poszukuje osoby która posiada taki silnik tylko uwaga z Manualną skrzynią biegów !! chodzi o czujnik położenia wału w którym miejscu się znajduje dokładnie i zdjęcie wtyczki mogę pokierować jak go zlokalizować Bardzo ważna sprawa Ewentualnie jeszcze z silnika ACK też w manualu
klepab4 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam poszukuje osoby która posiada taki silnik tylko uwaga z Manualną skrzynią biegów !! chodzi o czujnik położenia wału w którym miejscu się znajduje dokładnie i zdjęcie wtyczki mogę pokierować jak go zlokalizować Bardzo ważna sprawa Ewentualnie jeszcze z silnika ACK też w manualu Kolego miałem silnik 2.8 w b4 o co chodzi może pomogę?
Gajos13 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 no właśnei chodzi o czujnik położenia wału dokładnie w którym miejscu się znalduje tylko koniecznie w manualu !
klepab4 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 no właśnei chodzi o czujnik położenia wału dokładnie w którym miejscu się znalduje tylko koniecznie w manualu ! Jak mnie pamieć nie myli to jak wejdziesz pod spod auta to od przodu patrząc z prawej strony za filtrem oleju powinien być czujnik położenia walu,A co się dzieje ze go szukasz?
Gajos13 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 zmieniłem skrzynie na manualną i chcem wiedzieć dokładnie gdzie znajduje się w manualu bo w automacie na kole zamochowym a koło zdjęte i założone od manualu Ma wgl ktoś 2.8 w manualu? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
zgredek27 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja mam, jak nie zapomnę to jutro sprawdzę.
Rekomendowane odpowiedzi