daniell-gda Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 drzwi kierowcy nie otwierają się za pierwszym razem po zamknięciu i otwarciu auta drzwi otwierają się wada zamka czy coś namieszałem przy kodowaniu ??
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Gdzieś jest temat nawet o tym na FORUM , mikrostyk szwankuje i zamek do wymiany
Goofy Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Obajrzyj wiazke drzwi miedzy slupkiem a drzwiami. U mnie nie bylo nic widac ale demontarz i renowacja przez elektryka usprawniła wszystkie funkcje Wysłane za pomocą Commodore 64
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Obajrzyj wiazke drzwi miedzy slupkiem a drzwiami. U mnie nie bylo nic widac ale demontarz i renowacja przez elektryka usprawniła wszystkie funkcje Wysłane za pomocą Commodore 64 Tak moze dziac sie w B6 a nie w B8
gregziel Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Wygląda na standardowy problem z zamkiem. Nie wiem czy to mikrostycznik, ale u mnie padł jedeń z silniczków odpowiedzialny za oryglowanie. Jest jeden silniczek zamykający i jeden otwierający i ten się przepalił. Pomogła wymiana całego zamka.
sowiq Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zobacz czy masz podobne objawy. Ja już wymieniłem oba zamki z tyłu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269382-problem-z-zamkiem-tylnych-drzwi-008-niezrozumialy-sygnal/
daniell-gda Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) u mnie jest podobnie pierwsze otwarcie auta z pilot drzwi kierowcy zamknięte zamykam auto otwieram i drzwi kierowcy otwarte w zamku może być CP ??? zamontowałem zamek od a6 c7 ten sam kształt tylko posiada 2 wtyczki , zamek zamyka ale już nie otwiera auta na mmi wyświetliła się informacja o ochronie komponentu u mnie jest podobnie pierwsze otwarcie auta z pilot drzwi kierowcy zamknięte zamykam auto otwieram i drzwi kierowcy otwarte w zamku może być CP ??? zamontowałem zamek od a6 c7 ten sam kształt tylko posiada 2 wtyczki , zamek zamyka ale już nie otwiera auta na mmi wyświetliła się informacja o ochronie komponentu wymieniłem na zamek od a4 b8 i dalej nie otwiera drzwi co może być ???? Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez daniell-gda
Rekomendowane odpowiedzi