tomekhxc Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Pany miał ktos takie coś , jak tą usterke usunąć , wymieniłem zaworek odpowietrzający zbiornik paliwa ale błąd dalej powraca nie wiem gdzie to zlokalizować
krzysiekml Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 wygląda na nieszczelność jakąś posprawdzaj wszystko przy tip-ie i obudowie filtra powietrza
tomekhxc Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Czy to auto z USA? si ale moment...... korek wlewu był niedokręcony (chyba) poprawiłem go i jak na razie błąd sie nie pojawia, zobaczymy jak bedzie dalej bo już kilka razy mi wywalało
chudineze Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 No to właśnie o to chodzi trzeba dobrze korek dokręcać lub wymienić uszczelkę na korku jak nie będzie skutkowało dokręcanie. Miałem to samo u siebie Na korku masz opis do tego zamkniętego systemu paliwowego.
tomekhxc Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 No to właśnie o to chodzi trzeba dobrze korek dokręcać lub wymienić uszczelkę na korku jak nie będzie skutkowało dokręcanie. Miałem to samo u siebie Na korku masz opis do tego zamkniętego systemu paliwowego. no dokładnie przypatrzyłem sie i jest na korku wszystko opisane thx można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi