ira2 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 witam Zastanawiam się na zakupem używanej rolety elektrycznej na tylnią szybe do sedan. Chciałbym zapytać o jej podłaczenie elektryczne bo nie mogę znaleść na forum. Co będzie potrzebne, gdzie się podłącza zasilanie, czy trzeba ciągną jakieś kable oraz jak póżniej zrobić adaptację systemu aby działała bez błędów. Jak ktoś przerabiał ten temat to proszę o pomoc pozdr
wrclaguna Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Na pewno pólka do wymiany Jakie nagłosnienia masz ?
ira2 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 półka na pewno jest do wymiany, bardziej chodzi mi jak to później podłączyć elektrycznie aby działało nagłośnienie mam Audi Sound System
wrclaguna Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Na pewno potrzeba przycisk ( tam gdzie ESP i PDC) oraz okablowanie do KOMFORT 46Tutaj trzeba sprawdzic czy nasz sterownik przyjmie kodowanie .
ira2 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 jak można sprawdzić czy mój sterownik będzie to obsługiwał
wrclaguna Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Pasuje kogoś ze scanem sterowników Albo sprobowac na sucho czy przyjmie
Rekomendowane odpowiedzi