Lukasz b Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam, Mam Duży problem ponieważ dostaje mi się woda do mojego A4 B8. Woda znajduje się pod nogami kierowcy, próbowałem rozbierać plastik pod kierownicą i woda jakby dostaje się z lewej strony pod takim metalowym pudełeczkiem nie wiem jak to fachowo się nazywa - możliwe że przecieka gdzieś wyżej i spływa po tym pudełeczku. na zdjęciu (http://www.directupload.net/file/d/4064/2ujvmuqv_jpg.htm) pokazane jest z której strony dostaje się wilgoć. Miał ktoś taki problem ? jak to uszczelnić ? (nie mam szyberdachu szyba raczej nie przepuszcza ! )
andynl Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Pod maska jest plastik (maskownica) podszybia, rozbierz tam i popatrz może zapchał Ci się kanał odprowadzający wodę.
Lukasz b Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pod maska jest plastik (maskownica) podszybia, rozbierz tam i popatrz może zapchał Ci się kanał odprowadzający wodę. Temat chyba rozwiązany - musiałem wyjąć cały komputer wraz z obudową - taka szara puszka. Było tam pełno syfu liści itp. po 1. był zapchany kanał odpływowy po 2. ktoś kiedyś tam coś chyba grzebał i nie dokładnie tą obudowe komputera dokręcił i wida tamtędy dostawała się do środka poprawione - zobaczymy czy będzie rezultat
andynl Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No to teraz prysznic, ale myślę że rozwiązałes problem
radza Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Pod maska jest plastik (maskownica) podszybia, rozbierz tam i popatrz może zapchał Ci się kanał odprowadzający wodę. Temat chyba rozwiązany - musiałem wyjąć cały komputer wraz z obudową - taka szara puszka. Było tam pełno syfu liści itp. po 1. był zapchany kanał odpływowy po 2. ktoś kiedyś tam coś chyba grzebał i nie dokładnie tą obudowe komputera dokręcił i wida tamtędy dostawała się do środka poprawione - zobaczymy czy będzie rezultat Witam Mam również problem z odpływem wody z podszybia - pełno liści itd. Od strony pasażera wyczyściłem bo jest dostęp. Pytanie jak podejść do demontażu komputera.
Rekomendowane odpowiedzi