Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Szroty we Włoszech ? Ktoś wie gdzie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Mam pytanie bo wybieram sie do Włoch a dokładnie do Rzymu.

Będe jechal wschodnim wybrzeżem Włoch.

Może ktoś wie czy są tam jakieś komisy z częściami samochodowymi ?? Czy wogóle coś takiego we Włoszech jest ??

Z góry dzieki za pomoc :wink4:

Opublikowano

Cieżko kolego ..ja szukałem i wszędzie jekieś stare Tipo , Uno ..Ritmo i tak ciągle.. :disgust:

Wogóle dziwi mnie to gdzie sie podziały wszystkie B5 we Włoszech bo tam mało tego jeździ .. same B6 B7 :kox:

Opublikowano

Wogóle dziwi mnie to gdzie sie podziały wszystkie B5 we Włoszech

wszystkie są już w Polsce :decayed:

Opublikowano

we Wloszech jest jeden wielki syf. do czego im szroty skoro i tak wszystko wywalaja na ulice, do lasow lub rowow.

Opublikowano

we Wloszech jest jeden wielki syf. do czego im szroty skoro i tak wszystko wywalaja na ulice, do lasow lub rowow.

To może znajde jakieś RS4 w lesie ?? :polew:

Jak to mówią znalezione nie kradzione :kox:

Opublikowano

Czy ja wiem ..na południu jest syf.. północ ładnie wygląda :kox:

Opublikowano
północ ładnie wygląda

moze wybrane miejsca.

img3632wp3.jpg

takich wrosnietych w ziemie tirow (50metrow od morza) to ja jeszcze nigdzie nie widzialem.

Opublikowano

moze wybrane miejsca.

skoro wiesz lepiej :wink4:

Przejedz sie kiedyś autostrada z północy na południe i zobaczysz gdzie zaczyna sie prawdziwy sajgon :tongue4:

Opublikowano

mozliwe.

poki co starczy mi to co juz widzialem na polnocy. nie mam ochoty jak narazie wiecej ogladac.

Opublikowano

mozliwe.

poki co starczy mi to co juz widzialem na polnocy. nie mam ochoty jak narazie wiecej ogladac.

Bryknij sie do Neapolu koło stacji kolejowej ..tak koło godziny 24 ...pełno w gaciach :decayed:

Z okien zpada wszystko co jest pod ręka.. na ulicach ..alfonsi ..dziwki ( często ubrane tylko w japonki ) .. jednym słowem ..cała śmietana :shocked:

..ludzie odkręcają kierownice na noc..bo szyb nie mają , a zamków w drzwiach nie ma juz dawno :kwasny:

Armagedon normalnie :gwizdanie:

Jak kiedyś jeszcze bede to porobie foty :cool1:

Opublikowano

a ja glupi kiedys myslalem ze w Polsce ludzie smieca i brakuje nam kultury!!!

takie panstwach jak Wlochy, Francja, Hiszpania czy Portugalia maja do zaoferowania wybrane osrodki turystyczne i w sumie nic wiecej.

Opublikowano

..ludzie odkręcają kierownice na noc..bo szyb nie mają , a zamków w drzwiach nie ma juz dawno :kwasny:

:polew: