roxxrulez Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam Mam problem z szybą od strony kierowcy mianowicie od pewnego czasu coś strasznie w srodu trze , szyba ciezko sie zamyka czasami gdy chcę ją zamknąć ta podnosi się i opada , czynność muszę powtarzać kilka razy aby zamknąć , mam wrażenie jakby jakiś kamyk w środku siedział . Czy da się jakoś to wyjąć bez demontażu tapicerki ???? zdjąć uszczelki ?? a może to problem z silniczkiem itp ?
Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mechanizm się kończy. Wymień jak najszybciej, bo zerwie się w najmniej odpowiednim momencie. Jest opis na forum. Szukaj----> mechanizm szyby
roxxrulez Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 czyli to na 100 % nie jest od zadnego kamyka bo cos tak jakby trzeszczało , a jak nie bede otwieral to moze sie cos stac ???
Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jak nie używasz to nic się nie stanie.
roxxrulez Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 jaki koszt takiej wymiany i czy zrobic t u zwyklego wiejskiego mechanika czy pofatygowac sie z tym do jakiegos bardziej renomowanego tak zeby wiedzial o co dokladnie biega
Onkel Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Filozofii żadnej nie ma. Tak jak wyżej napisane na forum masz opis ze zdjęciami jak wymienić ten mechanizm. Wysłane z mojego HTC One_M8
Rekomendowane odpowiedzi