Skocz do zawartości
IGNOROWANY

potrzebuje pomocy z zawieszeniem 1be z sprężynami pro kit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy a dokładniej chodzi mi o moją audi a4 b6 3.0 quattro sedan. Samochód ma wymienione sprężyny z zawieszenia 1be na eibach pro kit ale to tylko sprężyny zmieniałem , ogólnie samochod stał z przodu za wysoko wiec podpowiedział mi mechanicy ze jak kupie nowe to powinno być ok. Lecz to nie zmieniło nic zabardzo. Tył z

Samochodu siadał bardziej niż zwykle.okazalo się ze amortyzatory są juz na wykończeniu.mysle ze może tez mam złe dobrane sprężyny ogólnie kupiłem je w sklepie który zamawiam ze strony http://www.eibach.pl/eibach-audi-a4-(8e2,-b6)-e10-15-003-05-22-pi-3045.html. Sprężyny mam od 3dni założone i szczerze to dzisiaj zobaczyłem na co je stać. te tylnie zawieszenie gdy zacząłem rozpędza zamochod do 160 i ciąć zakręty to czułem jam tył jakby mi uciekał . A tyl mi bujalo się aż mój kolega się zdziwił i zacząłem zwalniać. Możecie i doradzić czy to wina sprezyn czy tez amortyzatorów a ? A pod sprężyny tylne wsadzilem 3 cm gumy żeby tył wyrównać i nie sądzę że przez te gumy mogło by się dziać ?