tekilus Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 witam! Miałem rns E oryginalnie z nagłośnieniem harmana. Dołożyłem bose z oryginalna wiązka i wszystko gra idealnie tylko rns E sie nie do końca wyłącza. Po wyjęciu kluczyka gaśnie muzyka i ekran ale słychać chodzący wentylator oraz delikatny szum w głośnikach. Czy macie pomysł która masę odciąć od kostki? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Te niepokojące odgłosy zniknąl jak CANY wygasnał.
tekilus Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Można jaśniej? Dziś rano wsiadłem do auta po całonocnym postoju i dalej szum w głośnikach. Oczywiście nie przekręciłem kluczyka
airbob Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W momencie otwarcia auta magistrala CAN zostaje wybudzona a wraz z nią rns-e. To że radio nie gra i nie świeci wyświetlacz nie znaczy że jest całkiem wyłączone. Pozostań w aucie, zamknij się z pilota (tak będzie szybciej), poczekaj aż zgaśnie podświetlenie awaryjnych (chwilę to potrwa) i wtedy rns-e powinno się całkiem wyłączyć.
tekilus Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dzięki za podpowiedź! Problem rozwiązany! mieliście rację. Rano poszedłem i sprawdziłem to. Dzięki bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi