Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi od RS 4 B7 18'' 5x112 wejda do b6 avant? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem juz temat ze kupie takie felgi. Koledzy pisza ze beda wystawac. Jak jest naprawde? Mial ktos u siebie w takim aucie juz te felgi ? ?

Opublikowano

jaka szerokość i ET tych felg?

Jeśli 8,5" i ET 30 to będzie w pytke.

Edytowane przez C4NC3R

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Kolego te felgi z linku spokojnie Ci wejdą na auto, żeby wystawaly musiał byś mieć Et poniżej 25 tj 23 i mniej, będziesz potrzebował do nich dystansow żeby jakoś to wyglądało bo felgi będą bardzo schowane w nadkole auta.

Opublikowano
  • Autor

W takim przypadku jakie dystanse na przod i na tyl zeby kolo bylo praawie rowne z nadkolem ? ?

Opublikowano

Najlepiej dojść do ET 35 dystansami.

Opublikowano

W takim przypadku jakie dystanse na przod i na tyl zeby kolo bylo praawie rowne z nadkolem ? ?

Najmniejszy jaki możesz założyć to podejrzewam jakieś 13 mm oczywiście z kołnierzem centrujacym i na przodzie będzie już równo na tyle musisz dać 15 mm i wtedy będzie też prawie równo z nadkolem.

Ja przy takich felgach miałem :

Przód 14 mm

Tył 20 mm

Ogólnie przód ok tył trochę przycieral na mocnej chopce dlatego tobie na tył radzę 15mm.

Opublikowano
  • Autor

nitroo - Dziekuje, bede mial na uwadze Twoja rade :)

MichałA4 - Dziekuje za odpowiedz co i jak zrobic. Chcialbym miec prawie rowno ze wzgledu na normalne uzytkowanie pojazdu takze przod zrobie jak piszesz i tyl rowniez. Postaram sie zalatwic dystanse i przymierzyc ktore najlepiej beda mi odpowiadac. Przy 14mm na przodzie nie bede przycieral nadkola gdy skrece kola na "full"??

Opublikowano

nitroo - Dziekuje, bede mial na uwadze Twoja rade :)

MichałA4 - Dziekuje za odpowiedz co i jak zrobic. Chcialbym miec prawie rowno ze wzgledu na normalne uzytkowanie pojazdu takze przod zrobie jak piszesz i tyl rowniez. Postaram sie zalatwic dystanse i przymierzyc ktore najlepiej beda mi odpowiadac. Przy 14mm na przodzie nie bede przycieral nadkola gdy skrece kola na "full"??

Nie u mnie przód pracował w całym zakresie bez przycierania miałem zawieszenie ba ale tam naprawdę jest dużo miejsca więc o to byłbym spokojny najlepszy na przód byłby dystans między 10-14 mm ale ciężko o takie z kołnierzem centrujacym z przodu os jest bardziej rozsunieta niż z tyłu stąd te różnice w dystansach, co do tyłu to szukaj 15-20 mm więcej i mniej nie ma co, jak już bryczke rozepchasz to aż prosić się będzie o zglebienie ;)