Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4B5 AFN] Daily Lowered Avant by Thyzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, Audi jest ze mną od 1,5 roku. Chciałem VAGa z AFNem, padło na A4 :) Miało być nisko i nisko, więc jest ;)

MODEL: Audi A4 B5 96r
SILNIK: 1.9 TDI AFN
MOC: 110KM- seria, 131KM obecnie
MODY POD MASKA: custom kolektor dolotowy od VOLVO 2.5l
ZAWIESZENIE: Gwintowane Ta-Technix
UKŁAD HAMULCOWY: seria
KOLA: AEZ 18cali 8,5j , opony 215/35/18
NADWOZIE: lotka ala RS4, zderzaki polift
WNĘTRZE: seria - 2x el.szyby, el.lusterka, klima, półkubełki, kierownica skórzana S-Line,
AUDIO: głośniki seria, radio - Pioneer DEX-2200UB, skrzynia basowa PowerBass

W aucie wpadło kilka zmian, na pierwszy strzał poszedł soft żeby auto płynniej jechało, później wpadł gwint i koła, kilka zmian z zewnątrz, usunięte listwy w drzwiach, ciemne lampy przód i tył. Modyfikacji trochę było, nie sposób sobie wszystkiego przypomnieć. NIedawno kupiłem kierę S-Line :)

Nowości będę dodawał na bieżąco :)

Sezon 2015

677896db6856.jpg

3d3a9bab5147.jpg

67b1f0e82038.jpg

528981c91929.jpg

c5f5fa29f73c.jpg

70feb44a4f5a.jpg]

Przymiarka na 19cali:
c60915122b01.jpg

Poprzedni sezon 2014:
245ff746f341.jpg

5edbe36a1912.jpg

769cc13129a1.jpg

Edytowane przez Thyzys

Opublikowano

Dobry projekt :) kolor podobny do mojego, to jest Ly7l? dążę w podobnym kierunku :D

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda! Szczególnie na mietkach z ostatnich zdjęć robi robotę :D Nurtuje mnie tylko jedno pytanie :D Co to za halo na pierwszych zdjęciach masz? Pierwszy raz takie widzę :D

Opublikowano

kolega na pierwszych fotach ma halo ze skody fabii i teraz mnie to dziwi skoro miał w 2014 polift zderzak z halo,ogólnie auto na duży plus

Opublikowano
  • Autor

kolega na pierwszych fotach ma halo ze skody fabii i teraz mnie to dziwi skoro miał w 2014 polift zderzak z halo,ogólnie auto na duży plus

Zderzak nadal ten sam, bardziej mi się podobają te halogeny z Fabii, więc je tam wkomponowałem :)

Opublikowano

a oki

Opublikowano

Dobry kolor, taki jak u mnie :decayed: Jakieś plany do zrealizowania?

Opublikowano
  • Autor

Szukam ciekawszego koła, powoli przymierzam się do malowania kilku elementów. Z dalszych planów to drugie podejście do AIrRide'a :)

Szybkie pytanie. Mam Audi A6 C5 2.5 V6 TDI u kumpla stać na części. Wie ktoś może jaki jest tam rozmiar tarczy z przodu i co z tego auta potrzebuję by założyć je u siebie :) ? Obecnie mam standardowe heble z AFNa. Jest sens ?

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to przed liftem w A6 C5 z tym silnikiem były 288 głównie, a po lifcie już chyba tylko 312. Z tutka, którego znalazłem wynika, że potrzebujesz jarzm z A6 C5, które na pokładzie ma którąś z tych jednostek - AKE, BAU, BDH, osłonki tarcz no i tarcze, a zaciski zostają te co masz. Z tego co wyczytałem, to wtedy 16 calowa felga to najmniejsza jaka może być :D Oczywiście to tylko tutek z neta, więc najlepiej by było jakby wypowiedział się ktoś, kto miał z tym do czynienia :D

Opublikowano

Najłatwiej to poprostu zmierzyć srednice tarczy na aucie, a6 musi być na żeliwnej zwrotnicy, w sumie poza jarzmami i nowymi tarczami nic nie potrzebujesz :wink: