Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Używany laptop do 600zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje używanego laptopa głownie do internetu i oglądania filmów. Czy któraś z tych aukcji jest warta zainteresowania?

http://olx.pl/oferta/laptop-samsug-r580-15-6-i3-4gb-win7-64bit-CID99-IDblgyL.html#ad9f72269e;promoted

http://olx.pl/oferta/laptop-lg-e500-core2duo-t5450-3gb-320gb-win10-serio-super-stan-CID99-IDbidR9.html#ad9f72269e;promoted

http://olx.pl/oferta/acer-aspire-5740-athlon-ll-2x2-00ghz-2gb-ram-320gb-ati-hd-z-hdmi-CID99-ID5uAk1.html#4623c07a86

A może polecicie jakiś pancerny model w tej cenie którego powinienem wypatrywać na aukcjach?

Opublikowano

Jak pancerny, to najlepiej z jakiejś linii biznesowej, np. HP 8440p, a nie plastikowe zabaweczki dla nastolatek.

Opublikowano
  • Autor

Piszac pancerny miałem na myśli aby nie trafić na jakąś minę:-D

Żaden z tych nie jest wart zainteresowania?

Opublikowano

Nie wiem jak z wymienionymi, wiem natomias że używane lepiej kupować z wyższej półki, takie co są wykorzystywane przez firmy, a potem hurtowo poleasingowo sprzedawane całymi kontenerami, dzięki czemu jest łatwy dostęp do części zamiennych jak coś klęknie. Jak w zwykłym laptopie dla ludu coś się uszkodzi, to znalezienie części zamiennej na rynku wtórnym często jest niewykonalne, a naprawa w serwisie nieopłacalna.

Opublikowano

http://www.device.pl/

Polecam te firme jesli chodzi o uzywane laptopy.

Do 600zł jakiegos IBM'a/Lenovo dostaniesz ogarnietego z roczną gwarancją

Natomiast zdecydowanie odradzam ACERy, LG, Samsungi, czy HP serii Pavilion a już w ogole używane.

EDIT: no i oczywiście Sony Vaio...także odradzam

Edytowane przez narkil

Opublikowano

@narkill - wiec wedlug ciebie Packard Bell, Medion, Aristo, a byc moze i Toshiba to topowe marki?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za rozjasnienie trochę sytuacji,wiem że kupno używki to loteria ale znowu wydawać 2.5 tyś na nowy gdzie ja i tak w gry nie gram to mija się z celem :-)

Opublikowano

Ja mam Dell Vostro 1700, kupiony z 7 lat temu i bez problemu smiga do dzisiaj, tak wiec polecam zainteresowac sie rowniez i ta marka :)

Nie wspomne ze mam dwa Samsungi NC10, jednego uzywaja dzieciaki, brak klawis, a spacji ale dziala palcem i nie wspkmne ze lacznie spadl z 10x z roznych wysokosci w tym 3x ze stolu na panele i dalej dziala, troszke obudowa popekala i jeden zawias ale laptopowi jako wewnatrz czy dyskowi nic nie jest :D

Wysłano z i9305

Edytowane przez RumJanek

Opublikowano

@narkill - wiec wedlug ciebie Packard Bell, Medion, Aristo, a byc moze i Toshiba to topowe marki?

Nie jestem w stanie wymienić wszystkich shitowych marek ; D

Chociaż Toshibe miałem jakieś 6 lat temu z i5 pierwszej generacji w sumie cały czas działa. Ostatnio kupiłem SSD, dałem Matce i jest OK. Nie wiem jak z częściami do Toshiby bo nie miewam ich na serwisie, raz była klawiatura i matryca do wymiany to nie było problemu z dostępnością.

Ogółem polecam Lenovo zarówno serie biznesowa i detaliczna oraz HP serii biznesowej, w detalu (pavilion) notorycznie jest problem z odklejająca sie grafika, nawet w tych nowych lapkach.

Dell'a sprzedajemy tylko rozwiązania serwerowe, wiec co do laptopów sie nie wypowiem, przy czym nie słyszałem o nich złych opini.

Opublikowano
Nie jestem w stanie wymienić wszystkich shitowych marek ; D

Poprostu zamiast odradzac mogles polecic marki, bylo by prosciej i szybciej :D

Opublikowano
  • Autor

Device - tanie uĹźywane komputery laptopy notebooki i drukarki. Poleasingowe i regenerowane.

Polecam te firme jesli chodzi o uzywane laptopy.

Kupno z tej strony będzie chyba najrozsodniejszym wyborem :-)

Opublikowano

Za 600zl sprzedam Ci cos takiego (nie mamy do siebie daleko):

http://allegro.pl/show_item.php?item=5621293969

100% pozytywnych komentarzy ze sprzedazy uzywanych laptopow. Komputer 100% sprawny, dobrze sprawdzony ze swiezo zainstalowanym systemem. Do 600zl ciezko bedzie znalezc dobra uzywke.

Na pewno odpusc tego LG czy Acera ktorego pokazales.

Opublikowano

Pancerny to Dell. Ja mam d630 i bardzo sobie chwale. Nie bierz nic z grafika nVidia/ati bo wadliwe mikroukłady montowane były, wiec mozesz mieć lipe.

Do filmów d630 Ci wystarczy. Tylko ekran ma nieco mniejszy. Za 600 zł kupisz w dobrym stanie.

Opublikowano

a4bartek: jak chcesz napisalem ci priva odnosnie Dell E6400, mam 2 sztuki, mozesz podjechac obejrzec, bedziesz chcial to wezmiesz ;)

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem ojcu Lenovo X201. Komputerek 12.1'.

Minus to brak CD/DVD-ROM, ale wersja ze stacją dokującą rozwiązała ten problem.

Laptop posiada całkiem przyzwoite bebechy - i5, win7, 4GB RAM, 320GB dysk.

Opublikowano
  • Autor

Laptop juz kupiony od użytkownika KANAL