Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Moje pierwsze AUDI i napewno nie ostanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.jpg

samochodzik przyjechał z Włoch w lutym 2008, oczywiście kupiony jako bezwypadkowy, ale jak później dokładnie się przyjrzałem to przód jak i tył był lekko bity, od razu należało wymienić przegub, akumulator, tarcze i klocki przednie, jak na razie wszystkie pozostałe rzeczy są w porządku, poza standardem to felgi oraz autoalarm z centralnym z pilota + automatyczne domykanie szyb, przebieg aktualnie 182 tyś

Opublikowano

Miły niebieski.

Powodzenia w użytkowaniu i... co z rozrządem? Może warto też wymienić zanim się rozsypie?

Zarzucaj foty, chwal się ile możesz :good:

Opublikowano

Autko , hmmm mało fotek, wymień rozrząd ,nie warto czekać , a lepiej mieć spokój. odkręć pokrywe zaworów i sprawdź wałki rozrządu. Dobrze by było gdybyś poczytał troszke o tym silniku na forum. pozdr.

Opublikowano
  • Autor

no właśnie ono jest srebrne, a na zdjęciu wyszła jakaś taka niebieska poświata,

a z rozrządem myślałem że nie mam co się spieszyć, w książce która wygląda jak oryginalna pisze że rozrząd był wymieniany przy 121 tyś w salonie AUDI, a w inst. obsługi pisze że należy wymieniać co 120 tyś, więc jest konieczna wymiana po przejechaniu 61 tyś?

1.jpg

Opublikowano

doejohn nie zwracaj uwagi na tą swoją książkę serwisową :wink4: I nie wierz w to że masz tylko 180 tys. :naughty: Bo nikt nie kupuje diesla żeby stał :decayed: Pokaż wnętrze to Ci powiemy ile masz nalatane :gwizdanie: Swoją drogą jak się kupuje autko używane to najlepiej wymienić rozrząd dla świętego spokoju, a w przypadku 2,5 TDI to wg mnie obowiązek. Co do kolorku to te srebrne autka mają taką błękitną poświatę :wink4: Wiem bo mam taki kolorek. Ale te fotki musiałeś jakoś udoskonalać, albo masz dziwny aparacik. Bo one nie wyglądają realistycznie :gwizdanie:

Opublikowano

Autko super. Co do rozrządu zgadzam się z przedmówcami. Pozdrawiam.

Opublikowano

Furka ładna,ściema szyb i zawiecha w dół aż się prosi.Dbaj o te 2,5 TDI a pojeździsz :)

Opublikowano

Ładne auto. :good: Kolor jak mojej,tylko zawias mam znacznie niżej.Według książki rozrząd wymieniany na 100tyś.,robiłem to pól roku temu nie całe 200tyś. w ciągu roku przebieg 25tyś.Więc zmień bo i tak będziesz to robił oby nie po awarii.

Opublikowano

witam kolege.... niedawno kupiłem dokładnie takie same autko, tez avant, 2.5 tdi rocznik 98, s-line. juz troche w nim powymieniałem i wcale nie jest drogo..jakbyś chciał jakieś rady , gdzie kupować itd to daj znać . najlepiej gg 3863249. no i niedaleko mieszkamy wieć jak coś to pisz...