Longer_007 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam, mam pytanie czy kratki / atrapy do halogenów po liftowych pasują do przed lifta ? Mam dostęp do oryginalnych okrągłych halogenów Valeo, poszukuję porad czy jest możliwość ich montażu. Jest tam wyprowadzona jakaś instalacja ? Ciężko cokolwiek sprawdzić pod tym zderzakiem.
huzio00 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 poliftowe nie pasują do przedlifta w przedlifcie nie było halogenów w zderzaku oprócz usa wersji instalacji więc też nie ma w dziale warsztat jest wątek na temat jak wyrezać halo w przedlifcie
Longer_007 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Znalazłem właśnie ten temat, ale jakoś mi się nie widzą te z Fabii. Czyli nawet nie będzie żadnych zaczepów do przykręcenia Valeo'wskich.
huzio00 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 o tym temacie mówiłem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/49881-all-b5-rezanie-i-montaz-halogenow-z-polifta-w-zderzak-przedliftowy/
Rekomendowane odpowiedzi