Karas3105 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Was, chciałbym się dowiedzieć bo szukałem i nic nie znalazłem na temat jak podłączone jest zasilanie w oryginalnym subwooferze? Czy jest jakiś bezpiecznik osobny do wzmacniacza, czy plus i masa jest z radia puszczone czy z akumulatora odrazu czy też po zaplonie odrazu zalącza się subwoofer. Proszę o info. Pozdrawiam
jacca90 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sygnał do suba idzie z radia. Czy ma oddzielne zasilanie z bezpiecznikiem wątpię. Raczej radio i sub jest na tym zasilaniu
b-rad Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Witam, panowie Kupiłem skrzynkę magnat bassreflex 300A z wbudowanym wzmakiem. Chcialbym to podłączyć pod zasilanie oryginalnego suba a sygnał puścić z tylnych głośników bo mam wejśćie High Input. Przejdzie to ? Czy lepiej ciągnąć grube kable z komory silnika prosto z aku ?? Nie chodzi mi o jakieś wielkie pierd.... w plecy ale trochę lepszy bass niż w oryginale jest.
jacca90 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 zasilanie musisz pociągnąć bezpośrednio z aku
booolek Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 czesc..podepne sie pod temat z zaptaniem takim czy jestem w stanie podlaczyc nieoryginalny subwofer do ori radia ?takie mam radio
Rekomendowane odpowiedzi