szeryf Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam, mam problem z nakrętką w którą wkręca się mocowanie siłownika gazowego tylnej klapy. Problem jest o tyle inny od problemu innych użytkowników, że u mnie ktoś wcześniej wspawał nakrętkę, tzn. wyciął większy otwór i na równo wspawał nakrętkę. Ostatnio zauważyłem że spawy puściły i nakrętka się delikatnie rusza. Czym to pospawać żeby nie spalić całego lakieru dookoła? Tak to wygląda: Tam gdzie widać rdzawy nalot to spawy puściły. Pozdrawiam
Kazek 1.9 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Migomat kolego i lecisz z tematem
szeryf Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Uda się uratować lakier od rantu?
Kazek 1.9 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Jasne tylko zabezpiecz to jakoś do około i później na to daj miedź w spreju Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
szeryf Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Po spawaniu jakoś to podmaluje, tylko nie chciałbym malować całego błotnika Orientujesz się jaka w tym miejscu jest blacha? Bo znajomy, który ma migomat, obawia się że ją przepali. Pozdrawiam
rs4wagon Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 to jest laczenie kilku elementów tazke bez obaw o przepalenie,podejrzewam ze tam bedzie ze 2-3mm,bez sensu to wymyslili fabrycznie,bo chyba nakretka jest cyknieta wewnatrz i jak sie oberwie to jest d*pa i wtedy trza wlasnie robic to co ty teraz
robitl Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) a nitonakrętka by nie zdała egzaminu? w sensie wyrzucić tą nakrętkę i włożyć nową nito?? Edytowane 6 Listopada 2015 przez robitl
rs4wagon Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 i to by bylo najlepsze wyjscie,robiliscie reczna?daje rade to zrobic jak nalezy czy jakas wspomagana pradem czy powietrzem?
mario.mario Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 nitonakrętka, śruba, nakrętka, dwa klucze i kręcimy
szeryf Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 U mnie po wcześniej naprawie była wycięta dziura na nakrętkę, więc nitonakrętka odpada. Już mam pospawane, teraz muszę to podmalować
Rekomendowane odpowiedzi