adi220 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Witam, Mam pewien problem, otóż w swojej audi a4 b7 posiadam wymienione lampy na takie z paskami ledowymi. Swiatła działają, ledy również ale nie wszystkie, w jednej jak i drugiej lampie pali się tylko po 6 sztuk, reszta nie działa. Co może być przyczyną ? Jeżeli temat był już poruszony to przepraszam że zakładam nowy, ale niestety nie mogłem znelźć. Pozdrawiam i dzięki za ewentualne odpowiedzi. http://zapodaj.net/a4240663c5d4e.jpg.html Edytowane 2 Września 2015 przez adi220
TOM3K Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 może reszta potrzebuje dodatkowe zasilanie . sprawdz czy wszystkie piny są zajęte
adi220 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 może reszta potrzebuje dodatkowe zasilanie . sprawdz czy wszystkie piny są zajęte Ok dzięki za odpowiedź, postaram się dotrzeć do lamp i sprawdzić te piny.
nitroo Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Wywal ten chiński szmelc i wstaw ori lampy...
adi220 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Wywal ten chiński szmelc i wstaw ori lampy... Kupiłem auto to były już takie lampy, jak na razie nie mam zamiaru inwestować w oryginalne. Edytowane 2 Września 2015 przez adi220
Rekomendowane odpowiedzi