Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 1.9 TDI]moja nowa Czarna Beczułka i jej poprzedniczki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wam pokazać mój nowy nabytek, póki co jest na zbycie ale coraz bardziej się do niej przywiązuję, bo spisuje się naprawde rewelacyjnie.

:a4fan: Avant, z października 2003.

121 tys. przebiegu z książką.

W wyposażeniu mam ori radyjko concert na CD, małą NAVI, sensor świateł, sensor deszczu, lusterko wsteczne ściemniające się, i jeszcze kilka innych bajerków.

Co do napędu to 1.9 TDI AVF 130 PS + manualna skrzynia 6-bieg.

A oto kilka fotek.

Narazie autko stoi na stalówkach z zimówkami, ale jeśli dotrwa w moich rękach do wiosny to w planie są 18" od Tuarega, wiec będzie wyglądać nieco lepiej niż w tej chwili.

161930896161930896_2

161930896_4161930896_6

161930896_7

Jaka wasza ocena???

A to jej poprzedniczki(niekoniecznie A4 ale też z czterema kółkami na grillu: :lol:

:a4fan: Avant, 1998 rok, 2,5 TDI 150 PS, na gwincie, 17" RH na Xenonie.

To zdjęcie, niestety więcej mi po niej nie zostało :cry: :

im0037702wadv9.jpg

A3 1,9 TDI 101PS, 2002 rok, na kremowym wnętrzu:

a3002hs6.jpg

im004201uv6.jpg

A6 2,5 TDI 180 PS :quattro: na pełnej opcji:

zdj281cie007ane2.jpg

zdj281cie008awy2.jpg

Co powiecie na moją skromną historię marki??? :wink:

Opublikowano

cacy cacy furka..:) a czy przypadkiem te fele z Tourega nie będą za szerokie..? przecież to SUV ! ..nie lepiej s4/rs4 :P ew. MAM ? piękna seria... zapodaj chipa i ciesz się ok 170 km i 400 nm momenciku :) szerokości !

ps. tak wogole..dziwnie troszke lakierek wygląda..może to wina światła..ale przedni błotnik i maska mi sie nie podoba.. :P

Opublikowano
ps. tak wogole..dziwnie troszke lakierek wygląda..może to wina światła..ale przedni błotnik i maska mi sie nie podoba.. :P

Masz bystre oko...maska i błotnik były lakierowane, ale poza tym wszystko si... :a4fan:

Opublikowano

Fajna bryczka :a4fan: szkoda ze nie sprowadziłeś jej dwa tygodnie wcześniej odkupił bym ją od Ciebie :biggrin:

Opublikowano
jeszcze nie usunięte..ciekawe czemu ;)

A dlaczego miałoby być usunięte, przecież napisałem że jeszcze jest na zbyciu...ale punkcik na twoją korzyść za spostrzegawczość :eek:

:a4fan:

Fajna bryczka :a4fan: szkoda ze nie sprowadziłeś jej dwa tygodnie wcześniej odkupił bym ją od Ciebie

A co - zanabyłeś już coś innego??

Opublikowano

ładne B6 w czarnym kolorku i z b.dobra motorownia :smile:

Opublikowano
ładne B6 w czarnym kolorku i z b.dobra motorownia :smile:

Według mnie w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej tylko zdjęcia były robione telefonem, ale postaram się w najbliższej przyszłości zamieścić jakieś ładniejsze foty :lol:

Opublikowano

widzę, że kolega lubi avanty :cool:

oczywiście b6 lepiej się prezentuje, czarne jest piękne :wink:

Opublikowano

B6 ładne ale ta B5 ladniejsza :twisted:

Opublikowano

auto jest cool !! tylko dolne listwy też przypadkiem nie były malowane ??

Opublikowano

eeee już przestancie wytykać, bo nikt tu zdjeć więcej nie wrzuci, przeciez to nie giełda !

ładne auto, lakier do poprawy bo to za poważna furka na takie babole, choć ja mam ten sam problem na swoim i te same elementy i kolor nawet - ciężko dobrać odpowiedni lakier żeby nie było widać :wink:

a ta B5 zarąbista była :cool:

Opublikowano
.ale punkcik na twoją korzyść za spostrzegawczość :eek:

Ja jestem bardziej spostrzegawczy i wytkne jeszcze jedną rzecz - czemu go tak wietrzysz umarł ktoś w nim w środku :lol:

Fajne autko gratulazion

Opublikowano
Ja jestem bardziej spostrzegawczy i wytkne jeszcze jedną rzecz - czemu go tak wietrzysz umarł ktoś w nim w środku

Nikt nie umarł ale był świeżo po myciu więc się wietrzył, mam ogrzewany garaż i zawsze po myciu zostawiam auto pootwierane do następnego dnia...nie ma punkcika :bicz:

[ Dodano: 09-02-2007, 14:49 ]

tylko dolne listwy też przypadkiem nie były malowane ??

Były polakierowane już jak ją kupiłem, ale wydaje mi się że w takiej wersji też wychodziły z fabryki :cool: