damian81Z Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) witam,ktos miał podobny problem predkość 130 po czym czuc delikatne zwolnienie jakby wcisniety hamulec i po chwili gasnie silnik, odrazu nie odpali, po około 10min i odpowietrzeniu pompy odpala, ewidentnie odcina paliwo, przekaznik pompy (219=109) ??? zero błedów na vagu jakby nie działał zaworek na pompie, to pokaże bład N109 ? Edytowane 3 Października 2015 przez damian81Z
Bartollo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Pociąg przewód do kabiny z żaróweczką w obwodzie z n109 i zobacz czy przy tej prędkości odcina paliwo (żarówka gasnie )
damian81Z Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 no jest to jakis sposób, tylko niewiem napewno ale jakby odcieło n109 to byłby błąd na vagu, dzisiaj rozebrałem przekaznik 219 ten przy kompie i jeden styk był czarny
Bartollo Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Kumpel miał AHU w galaxy I i zjarało przekaźnik pompy brak zasilania na pompie a vag milczał przeczyść styki popsikaj jakimś kontaktem do styków i zobaczysz co sie urodzi z tego
damian81Z Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) no i dzisiaj całkiem padło audi, nie daje mi paliwa na 3 wtrysk i zaczeło kapać paliwo z tłokorozdzielacza,czy to moze byc przyczyna nie podawania paliwa tylko na 3 wtrysk?, wymieniłem filter,zaworek na filtrze+oring, przewody przy filtrze te gumowe powymieniane, ,załozyłem też kawałek przezroczystego przewodu przed samą pompa wtryskową i praktycznie połowa przewodu to powietrze miałem w koncu troche wiecej czasu, i przyczyna znaleziona tak wyglądało sitko w baku a tak po czyszczeniu, zero powietrza w przewodach wiadomo oring tłokorozdzielacza do wymiany,ale to inny temat Edytowane 3 Października 2015 przez damian81Z
Rekomendowane odpowiedzi