Buldozeer Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Witam. Mam taki problem: samochód nie reaguje na sygnał z pilota. Kluczyki sprawdzone - nadają dobry sygnał. Podłączyłem Vaga i moduł komfortu nie wykrywa pilotów. Czytałem w necie że może być uszkodzona antena. Tylko gdzie jej szukać i jak się do niej dobrać. Co jeszcze może być przyczyną danego stanu rzeczy?
koloboro Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Po jakim zabiegu tak się stalo? Odlaczyles akumulator czy wyjales baterię z polota ?
Buldozeer Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Po jakim zabiegu tak się stalo? Odlaczyles akumulator czy wyjales baterię z polota ? Na 100% nie wiem po czym. Akumulator był odłączany. Baterie tylko z 1 kluczyka wyjąłem żeby sprawdzić stan baterii.
koloboro Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Jakie masz auto bo w tapatalku nie widzę.
koloboro Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 To wsadz kluczyk do stacyjki wlacz zaplon nacisnij przez klika sekund zamknij potem na kilka saekund otwórz wyłącz zaplon wyciagnij kluczyk i powinien być juz przyuczony.
Buldozeer Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Próbowałem wszystkich metod ze stacyjkami i przekrecaniem ktore znalazłem. Ww tez.
Rekomendowane odpowiedzi