przemmusz Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Hej, od pewnego czasu mam problem z mocą w mojej B5-ce silnik 1.9 tdo AFN 110 KM. Jakieś rok temu miałem czyszczoną turbinę i wymienianą nową przepływkę a teraz znowu czuję że jest dużo słabszy. Ostatnio zrobiłem logo i proszę o Was o przeanalizowanie ich. Z góry dzieki za pomoc. P.S. a co myślicie o moim kącie wtrysku? Logi 011 i 003
goldi Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 kąt wtrysku do ustawienia miedzy 49-53 turbo sie przycinana w pewnym zakresie katalizator usuń jak masz puszkę zostaw i rób komplet logów dynamicznych 3.8.10.11
Leopold27 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Bardziej stawiam na przepływomierz,rozruszaj sztange turbiny bo czyszczenie nieuniknione,kąt do poprawy tak jak kolega pisze, zrób resztę logów bo nic pewnego.
tomasz102 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Nie ruszaj na razie przepływki. Ogarnij kąt wtrysku i koniecznie daj do czyszczenia turbo. Później wykonaj logi
Rekomendowane odpowiedzi