Kamil Kurasz Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Witam Potrzebuje informacji jak nazywa się ten wąż oraz gdzie go ewentualnie mogę kupić allegro, aso, ew. proszę o numer części. Oryginału nie mam i nie mam numeru nawet.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
ancymonek77 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Nie ma tej części osobno w sprzedaży tylko całość zdemontuj sobie i dopasuj waz przekrojem który można kupić na metry
Kamil Kurasz Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 ale ten wąż ma takie 2 zapinki plastikowe po włożeniu w otwor wsówa się je od góry musi być taka oryginalna część nie wieżę ze Audi kożysta w węży ogrodowych pozatym w fabrycznej wersji to jest z plastiku na tym foto to chyba już coś przerabiane było
ancymonek77 Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Jest w sprzedaży tylko cały element nie ma osobno węża 06B103209N Edytowane 21 Września 2015 przez ancymonek77
Kamil Kurasz Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Właśnie to jest chyba to wielkie dzięki za pomoc. A do czego lub od czego jest ten waż ? Jakie pełni zadanie ?
turzol Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 To nie będzie odpowietrzenie skrzyni korbowej?
Rekomendowane odpowiedzi