Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black A4 B8 220 hp 20 cali nagaro Brake 356mm yellow front Rieger ( RS5) tył lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kijowo napisałem odblokowanie kilku opcji dzięki vcds w ten sposób musiałbym zmienić 

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Wycieraczka wywalona z tyłu lusterka się składają niestety lusterko fotochron musi być tez 8 pin do wymiany foty później 

Opublikowano
5 godzin temu, SpierfolES napisał:

Wycieraczka wywalona z tyłu lusterka się składają niestety lusterko fotochron musi być tez 8 pin do wymiany foty później 

Jak zdjąłeś wycieraczkę z tyłu? U mnie po odkręceniu śruby ramię siedzi jak zamurowane ?

Opublikowano
2 godziny temu, bodas napisał:

Jak zdjąłeś wycieraczkę z tyłu? U mnie po odkręceniu śruby ramię siedzi jak zamurowane

(wiem, że niepytany, ale odpowiem :) ) potrzebujesz takiego toola (kupić albo samemu zrobić) żeby nie ryzykować... za dużo szkła dookoła żeby cokolwiek podważać.

Opublikowano
  • Autor

Jak zapieczona była i cos podobnego jak otwieracz do wina wkladasz w srube i boki na srubie sciskaja i wykrecasz tylko moze rozwalic czasem :-D ale tył wyglada kozak 

I ogarnalem ziomka co mi zrobi ledy zmienne na pilota rozne kolory w lampach i kierunki dynamiczne tez w tym pasku tylko kiedy ja to zrobie xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Także lusterka się składają bez fotochronu jeszcze bo środkowe nie obsługuje :-(

Wycieraczka wywalona 

Wpada nowy zderzak na przód niedługo

Nastepnie malowanie w piano

Slupki drzwi

relingi

Tył dokładka 

I obowiazkowo modyfikacja lamp przód ma byc sztos :-)

Wymiana tapicerki z s4 z podsufitka dywaniki i kiera lift moze w przyszłym roku oraz uwieczenie ciężkiej pracy pneumatyka

Odnowienie zabezpieczenie lakieru ( disc kosztowne ) 

Zabezpieczanie spodu auta 

I kilka dupereli sie znajdzie 

Narazie tyle z planów nie ma co przesadzać bo karki połamią xD

received_486421608383941.jpeg

Opublikowano

Ładna dupcia :P hehe

lotka w stylu RS dobrze lezy? bo tez poluje ale chce zniuchac temat co i gdzie zeby sie pozniej nie rozczarowac :P

Opublikowano
  • Autor

Mozesz kupic podróbke mi juz przeszlo xD ale lepiej w oryginał celuj montaż na tasme dwustronna oraz klej do szyb 

Opublikowano
2 godziny temu, SpierfolES napisał:

Mozesz kupic podróbke mi juz przeszlo xD ale lepiej w oryginał celuj montaż na tasme dwustronna oraz klej do szyb 

hehe mowiłem że się przyzwyczaisz ;) zresztą widziałeś że oryginał nie wiele lepiej leży.

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano
  • Autor

Tu jest tyle do roboty jeszcze zeby wyglądało jak z bajki ze niedociągnięcia zostawiam na później xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trololo xD przymiarki ale i tak bedzue na nowym zderzaku i z tylu też :-)

received_491329764559792.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Zderzaczek odebrany także lecimy dalej z chrupkiem xD

received_491720774520691.jpeg

Opublikowano

Może głupie pytanie, ale muszę: po co się wywala tylną wycieraczkę?

Opublikowano

Ładniej wygląda jak jest gładko :P

Opublikowano
Dnia 28.08.2017 o 20:43, Osta napisał:

Ładniej wygląda jak jest gładko :P

W sumie może i ładniej. Ale na takiego moda bym się nie zdecydował. Szczególnie przed zimą ;)

Opublikowano

Ja tak samo :wink:

Opublikowano

Ja w poprzednim aucie wyrzuciłem i 0 problemów .

Po to mamy grzanie szyby, aby ogarniało temat .

Poza tym najważniejsze boczne lustra, a jak jest kamera cofania to już całkiem lux,

także będzie dobrze w zimę !

Opublikowano
  • Autor

I tu nasuwa się pytanie xD czy wy myjecie auta czy dopiero az tylna wycieraczka nie ogarnia :-P bo mi tylko szorowala z tylu bez płynu i tyle. I faktycznie lepiej wygląda :-) 

W sobote odbieram kolejne zmiany :-D

Opublikowano
8 godzin temu, SpierfolES napisał:

I tu nasuwa się pytanie xD czy wy myjecie auta czy dopiero az tylna wycieraczka nie ogarnia :-P

Myję auto co najmniej raz w tygodniu. Ale co ma piernik do wiatraka? Jak polecę w trasę przy deszczu >100 km/h tył cały  czas mokry. 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Tomasz Krajewski napisał:

Myję auto co najmniej raz w tygodniu. Ale co ma piernik do wiatraka? Jak polecę w trasę przy deszczu >100 km/h tył cały  czas mokry. 

Dokładnie ja przy jeździe na trasie potrzebuje lusterka i wycieraczki z przodu :-) w tył nie ma co patrzeć. Ja tak samo raz w tygodniu chociażby na myjce