wielik Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Podświetlane boczki bardzo fajny modzik. Koła niestety nie pasują do tej budy bynajmniej nie wygląda to fajnie na zdjęciach. Powodzenia
SpierfolES Opublikowano 29 Września 2020 Autor Opublikowano 29 Września 2020 Długo mnie nie było bo porostu mi się nie chciało xD ale cos tam sie dlubie ciągle 1
Michu1996 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Skąd masz te paski świecące w boczkach i jak je montowałeś ?
kamelus_ Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 21 godzin temu, SpierfolES napisał: Długo mnie nie było bo porostu mi się nie chciało xD ale cos tam sie dlubie ciągle Zrób foto jak to w dzień wygląda jak jest wyłączone. Światłowód masz wciśnięty w boczek czy schowany jak ori A6?
SpierfolES Opublikowano 30 Września 2020 Autor Opublikowano 30 Września 2020 Wcisniety w boczek światłowód bezbarwny i podpiety pod generator światła kolor niebieski można inne lub RGB
Sensor77 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Ciekawe to niebieskie podswietlenie wnętrza. Światłowód robi robotę Edytowane 1 Października 2020 przez Sensor77
Rekomendowane odpowiedzi