Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Nadciąga czerwony Avanturnik :) Gwint i koło na pokładzie :) str. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A rozrzad nie przeskoczył?

Opublikowano
  • Autor

A rozrzad nie przeskoczył?

No właśnie nie. Idealnie na znakach. Czytałem że w tdi może dojść do samoistnego pęknięcia zaworu. Może zwykle zmęczenie materiału...

Opublikowano

ot przypadek jeden na 1000 :) auta robią setki tysiecy kilometrow to i czasem sie zdarza tego typu awaria. Mam nadzieje że nie wyjdzie Cie naprawa za dużo i nie zrażaj sie do tego auta :)

Opublikowano
  • Autor

ot przypadek jeden na 1000 :) auta robią setki tysiecy kilometrow to i czasem sie zdarza tego typu awaria. Mam nadzieje że nie wyjdzie Cie naprawa za dużo i nie zrażaj sie do tego auta :)

He no tak i teraz trafiło na mnie znów :) jak na razie na remont ok 2tyś. :( do auta się nie zdążę napewno ? audi to moja miłość :) mam zamiar dlugo tym autkiem po smigac wiec roboe na konkret :) tylko plan na swiseta mialem inny ? chcialem zaozyc kolo i gwint i juz na wiosennym setup'ie smigac a tu doopa

Edytowane przez kamilek89

Opublikowano

Nie łam się :-) zlozysz i będziesz wiedział co masz :-) raz na wozie raz..... No wiadomo ;-) czerwone są szybsze pamiętaj :-D

Aaaaaaaaaaaaaaa mina żony bezcenna gdy jedziesz wywoskowana audika przez miasto a malolaty piszcza ?:-D :-D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie łam się :-) zlozysz i będziesz wiedział co masz :-) raz na wozie raz..... No wiadomo ;-) czerwone są szybsze pamiętaj :-D

Aaaaaaaaaaaaaaa mina żony bezcenna gdy jedziesz wywoskowana audika przez miasto a malolaty piszcza ?:-D :-D

Troszkę mnie ta awaria zmartwila bo kasiora której jak zwykle brak się ulotni, ale zrobię i będę smigal?

No jak tylko poskladam auto to uruchamiam moje przydomowe auto spa i na blysk autko ?małolaty będą udami klaskać ?? a żona mi z liścia klaskac ?

Audiczka poskladana w całość ? nowy silnik założony wymienione trochę czesci na nowe. Początkowy problem z brakiem mocy rozwiązany przez zastąpienie EGR-a

Wrzucę kilka fotek z przebiegu prac własnoręcznie wykonanych??

49d8297720b859e7m.jpg

b064b21bfcbde453m.jpg

5b5d455f8acb6fcam.jpg

d8c79fddc6c163c4m.jpg

44ba9c17439698f1m.jpg

Teraz mogę dokończyć polerke kół założyć gwint i opony i open sezon??

Dziś na autko wlecial na przód gwint na tył zawias -40 ale jest za wysoko ?do tego zreanimowane przeze mnie kola MAM 18/8,5 ?

81afd835b34dd87cm.jpg

e67e0d1d57142a49m.jpg

53fa5faf26e4568cm.jpg

18353fbf8fe760d0m.jpg

41aaf56c9355a2c9m.jpg

5bd83493043ab5c2m.jpg

109860b71b787178m.jpg

5acb819bc55b94dfm.jpg

Opublikowano

Brawooooo ty ?

Szkoda ze mieszkasz daleko byśmy się na tylne zawiechy zamienili, u mnie przez butle od razu, na dedykowanych sprezynach -40 siedzi za nisko z tyłu, u ciebie byłoby idealnie

Opublikowano
  • Autor

Brawooooo ty ?

Szkoda ze mieszkasz daleko byśmy się na tylne zawiechy zamienili, u mnie przez butle od razu, na dedykowanych sprezynach -40 siedzi za nisko z tyłu, u ciebie byłoby idealnie

No muszę znaleźć gwint na tył z czym od 3 miesięcy mam problem albo sprężyny -50 ?

Opublikowano

A patrzyłeś może u mapeta czy nie ma? ;) Kiedyś widziałem, że ma przód tył oddzielnie do kupienia też chyba

Opublikowano
  • Autor

A patrzyłeś może u mapeta czy nie ma? ;) Kiedyś widziałem, że ma przód tył loddzielnie do kupienia też chyba

a nie patrzylem? zaraz szukajka i sprawdzę może akurat coś się znajdzie ?