Jooggii Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Witam ma ktos moze blowaa z tym silnikiem ?? jaki polecacie ? z góry dzieki
ADHDmfe Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 po założeniu blowa będzie Ci wyskakiwać błąd nieszczelności dolotu więc podskocz sobie do jakiegoś tunera. ja u siebie mam replike tiala od fmic.pl i zarówno dźwięk jak i praca (nie zacina się jak niektóre zawory) zadowalające
Lysy705 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Sam bym chciał założyć sobie ale chłopacy odradzają i chyba nie będe zakładał Chłopacy pisali tak: Boze... Temat milion razy opisywany na forum. Uklad dolotowy w tych autach ma pracowac z zaworem recyrkulacyjnym.Dodatkowo to nie japonczyk.
dominikbp Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Mam 1.8T BEX w maju założyłem blow of dedykowany do VAGA tłoczkowy zero błędów zero problemów a fajnie syka
Lysy705 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 No to może sam założe w niedługim czasie.Ile płaciłeś kolego?
Rekomendowane odpowiedzi