Jacy_tcz Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Witam Kupiłem sobie ze złomowca nawigacje i zastanawiam się czemu napęd nie wciąga płyt w środku latały sobie dwie małe sprężynki może ktoś wie gdzie powinny być zamontowane ??
Tom A4 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 trudno powiedzieć na odległość tam jest masa sprężynek. W mechanizmie nie tylko sprężynki odpowiadają za wciąganie cd.
Jacy_tcz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Sprawa z napędem załatwiona kupiłem sprawny po regeneracji więc problem rozwiązany. Tylko jeszcze jedna rzecz po zmianie z Symphony na navi plus przestał mi działaś system bosse grają tylko przednie głośniki. Nie ingerowałem w układ kabli w kostkach tylko podłączyłem tak jak były. Trzeba poprzecinać jakieś kable w nich??w symphony były 4 kostki podpięte tutaj są 3?? Czy jest jakaś inna przyczyna że nie grają ??
Jacy_tcz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Sprawa z napędem załatwiona kupiłem sprawny po regeneracji więc problem rozwiązany. Tylko jeszcze jedna rzecz po zmianie z Symphony na navi plus przestał mi działaś system bosse grają tylko przednie głośniki. Nie ingerowałem w układ kabli w kostkach tylko podłączyłem tak jak były. Trzeba poprzecinać jakieś kable w nich??w symphony były 4 kostki podpięte tutaj są 3?? Czy jest jakaś inna przyczyna że nie grają ??
Jacy_tcz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Hm... a w jaki sposób to się robi ??
Tom A4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) vcds,vag http://a4-klub.pl/index.php?/topic/3403-kodowanie-sterownikow-w-audi-a4-b5-1995-2001/ Edytowane 4 Października 2015 przez Tom A4
Rekomendowane odpowiedzi