zegarek549 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Witam. Przyszedł czas abym i ja pochwalił sie moją Audiczką Po prawie pół rocznych poszukiwaniach w końcu trafiłem na to czego szukałem Audi a4 avant 1.9 AVF 2003 r z 6-biegową manualną skrzynią biegów. sprowadzone z niemiec od pierwszego właściciela i dość dobrze wyposażone Po zakupie : zderzak przód S-line grill s4 oryginalne felgi 18 " zawieszenie 1BV fotochromowe lusterko wsteczne kolor nakładki na progi S-line emblematy S-line na listwy 8 poduszek ( podobno rarytas ) fotele (pół-skóry + speed ) S-line czarna podsufitka S-line kierownica 3- ramienna (pikowana sóra ) gałka zminy biegów rns-d w schowku zmieniarka CD i wyłącznik AIR BAG szyberdach dekory 1NK pełny i kolorowy FIS podswietlane wskazówki po zapłonie pełny pakiet oświetlenia (klamki, schowki, kokpit, kratki nawiewów, boczki drzwi itp) Coming Leaving Home xenon czujniki parkowania tył czujnik zmierzchu podgrzewane fotele elektryczne i podgrzewane lusterka domykanie / otwieranie szyb z pilota 4 x szyby elektryczne pakiet chrom Plany i wykonane modyfikacje ORYGINALNY spoiler tylnej klapy S-line DONE ORYGINALNE dolne listwy drzwi S-line DONE zderzak tylni S-line DONE RNS-E DONE kompletne nagłośnienie BOSE DONE blendy BOSE DONE wydech od 1,8 T + końcówki ULTER 90 mm DONE oświetlenie led - przednie lampy i podwietlenie tylnej rejestracji DONE oryginalna siatka do bagażnika DONE dokładka zderzaka leon CUPRA R bixy 5000k + soczewka B8 hamulce S4 lusterka S4 kiera z multifunkcją od a4 b7 tempomat sprini eibach pro kit xenon w halogen pełne oświetlenie wnętrza LED felgi rs6 ( łopaty ) moduł Bluetooth Aktualnie wygląga tak Edytowane 4 Października 2015 przez zegarek549
mariuszbielsko Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Super auto Przyciąga uwage
Gość Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Fajna Furka bywam We Wschowie jak coś się odezwę
kaczunio81 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Gratulacje elegancka gablota pchaj plany do przodu. ultery na rowno z dokladką czy wystaja ?
zegarek549 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Gratulacje elegancka gablota pchaj plany do przodu. ultery na rowno z dokladką czy wystaja ? Kolego na równo z dokładką a jak ma być dobrze ?
kaczunio81 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Kolego spoko każdy robi według swojego uznania ale jak na równo moim zdaniem super.
kodzak0 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 furka fajna ) felgi prawie jak moje ) ale Twoje ladniejsze
Czaki89 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Prezentuje sie mega fajnie ! Brakuje mi tej dokładki na tył z S-lina..ciężko taką dorwać z podwójnym wydechem w dobrej kasie :/ Dużo za swoja buliłeś? Auto bajka!
zegarek549 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Prezentuje sie mega fajnie ! Brakuje mi tej dokładki na tył z S-lina..ciężko taką dorwać z podwójnym wydechem w dobrej kasie :/ Dużo za swoja buliłeś? Auto bajka! Mi się udało dorwać za 600zł w kolor tylko w późniejszym czasie została pomalowana na nowo bo nosiła ślady użytkowania Edytowane 4 Października 2015 przez zegarek549
kodzak0 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 ta dokladeczka zmienia auto )
zegarek549 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Dzisiaj na pokładzie zagościła ori siatka do bagażnika
Czaki89 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Dokladka lux...kiedys dorwe taka
Rekomendowane odpowiedzi