grymberg Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Cześć, Potrzebuję się dostać do okablowania gniazda zapalniczki we wnętrzu. Potrzbuję zamontować filtr przeciwzakłóceniowy i przeraża mnie fakt, że według tego co oglądam na ETKA online to konieczne jest zdemontowanie tunelu. Czy aby na pewno jest to konieczne? Jeśli macie jakieś propozycje to bardzo proszę o nie.
nitroo Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Musisz demontować tunel. W jakim celu chcesz tam zamontować ten filtr?
grymberg Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 transmitter ściąga zakółcenia z urządzeń samochodu po zasilaniu
Dawid1996 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 A ma ktoś instrucje jak ściągnąc tunel ? 1
nitroo Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 W warsztacie masz, np. w temacie o instalacji poduszki pasażera.
Coltrane Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) ja mam inny problem ... cala kieszeń (część) zapada mi się - nie wiem jak to ustabilizować ... pewna osoba chciała na siłe podpiąć ładowarke do gniazda zapalniczki i niestety cala kieszen mi runęła ... nie wiem jak teraz to ustabilizować. z jednej strony wsuwa się to załapało ale druga strona (od strony nawigacji) nie jestem w stanie tego nijak włożyć tak żeby było to stabilne Edytowane 17 Października 2015 przez Coltrane
nitroo Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Czeka Cie chyba demontaż tunelu, żeby to ogarnąć.
Dawid1996 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Kolego jak wyciągłeś zapalniczkę bo mam problem z zapalniczka (nie che mi sie otworzyć,tak jak by ja coś blokowało )
Rekomendowane odpowiedzi