Opublikowano 29 Września 20169 l Też mam 8,5J i 245.35 ale u mnie jest mniejszy naciąg więc fajnie Ci to siadło. Ja mam Goodyeary.
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor To jeszcze bardziej męskie kominy pasuje dołożyć Idąc dalej należy dołożyć listwy progowe, lotkę nad bagażnikiem, zmienić grill z przodu, itd. itp. Z tanich i przyjemnych modów planuję sobie niedługo usunąć oznaczenia na klapie jak znajdę kogoś z żyłką wędkarską
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Z tanich i przyjemnych modów planuję sobie niedługo usunąć oznaczenia na klapie jak znajdę kogoś z żyłką wędkarską Jak chcesz usunąć oznaczenia to polecam suszarkę i skrobaczkę do szyb plastikową ,grzejesz oznaczenia dość mocno i skrobaczką przesuwasz je i ładnie się odklejają Ja tak zrobiłem i poszło bez problemu , potem benzyna umyć ślady po kleju i pewnie ślad zostanie po oznaczeniu to pastą spolerować i powinno być ok
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor Z podgrzaniem masz w 100% rację, ale jeżeli chodzi o samo oddzielenie emblematów od klapy to pozostanę przy żyłce. Jest jak dla mnie mniej inwazyjna
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Z podgrzaniem masz w 100% rację, ale jeżeli chodzi o samo oddzielenie emblematów od klapy to pozostanę przy żyłce. Jest jak dla mnie mniej inwazyjna Żyłka albo dratwa - jest bardziej miękka .
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor Twoje auto w tej chwili pyta ... za cooooooooooo ??? No cóż zrobić Ty miałeś lepszą bazę i mogłeś zostawić te kozackie 18" na zimę. Wiesz jak to mówią: biednemu to zawsze wiatr w oczy...
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Twoje auto w tej chwili pyta ... za cooooooooooo ??? No cóż zrobić Ty miałeś lepszą bazę i mogłeś zostawić te kozackie 18" na zimę. Wiesz jak to mówią: biednemu to zawsze wiatr w oczy... No cóż zrobić, taki mamy klimat