K4rol81 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie tylko Tobie.Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Stich Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Juz smiga. Musiałem zrobić kolejny upload.
Stich Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Dnia 16.02.2017 o 23:43, kivlov napisał: Super robota. Dzięki Kamil
kivlov Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Czego używasz do zapachu w środku, albo jak o niego dbasz? Szukam czegoś naprawdę godnego polecenia.
Stich Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Opublikowano 24 Lutego 2017 Kamil powiem tak: W autach klientów nigdy nie stosuję żadnego zapachu. Nie chce nikomu narzucać. W swoim aucie uwielbiam zapach skóry wiec mam perfumy z colourlock.
Stich Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Opublikowano 24 Lutego 2017 1 minutę temu, kivlov napisał: A jaki dokładnie produkt? Leather Essence
kivlov Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 https://sklep.colourlock.pl/leather-essence-zapach-skory.html to ten rozumiem? Jak wytrzymuje i jak go rozprowadzasz?
Stich Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 6 godzin temu, kivlov napisał: https://sklep.colourlock.pl/leather-essence-zapach-skory.html to ten rozumiem? Jak wytrzymuje i jak go rozprowadzasz? tak, to jest to./ W zestawie masz kawałek skóry. Nasaczasz go i kwieszasz gdzies pod fotelem. Trwałośc to raczej indywidualna sprawa. Ja smaruje jak mi sie przypomni
Dawid P. Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Robisz robote, Gratuluje pelnego profesjonalizmu
Stich Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 1 minutę temu, Dawid P. napisał: Robisz robote, Gratuluje pelnego profesjonalizmu Dzięki Dawid, to juz prawie 10 lat
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Bardzo przyjemnie sie oglada te wszystkie Twoje relacje Mam pytanko - na co konkretnie przyklejales ten tylny znaczek na klapie a4 b8 ?
Stich Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 1 minutę temu, KoJ@K napisał: Bardzo przyjemnie sie oglada te wszystkie Twoje relacje Mam pytanko - na co konkretnie przyklejales ten tylny znaczek na klapie a4 b8 ? Dzięki Mateusz Emblematy przyklejam na taśmę piankową 3m
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Jakas konkretna grubosc ? Rozumiem, ze wzor tasmy wycinasz pod konkretny znaczek z minimalnie mniejszymi wymiarami? Czy poprostu naklejasz paski ?
Stich Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 1 minutę temu, KoJ@K napisał: Jakas konkretna grubosc ? Rozumiem, ze wzor tasmy wycinasz pod konkretny znaczek z minimalnie mniejszymi wymiarami? Czy poprostu naklejasz paski ? Grubośc to około 1mm Naklejam paski, staram sie odwzorowac pierscienie . Automotive Acrylic Plus Tape 80318 - 3M
bodas Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Sławku widziałem alpinę na fb. Jak zwykle brak słów ? Ps. Jak wygląda sprawa z polerowaniem lakieru, gdzie naklejone są takie naklejki?
Stich Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 8 godzin temu, bodas napisał: Sławku widziałem alpinę na fb. Jak zwykle brak słów ? Ps. Jak wygląda sprawa z polerowaniem lakieru, gdzie naklejone są takie naklejki? Hejka. Dzieki za slowa uznania. Pozowlisz ze zabiore do grobu sposob korekty lakieru w tych miejscach ?
bodas Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 1 godzinę temu, Stich napisał: Hejka. Dzieki za slowa uznania. Pozowlisz ze zabiore do grobu sposob korekty lakieru w tych miejscach ? Ale mora na klapie paskudna w tym aucie
Rekomendowane odpowiedzi