Michal Michal Gryska Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Witam wyskoczyl mi taki blad brak pod swietlenia w liczniku oraz brak funkcji coming hom moze mi ktos pomuc W AUCIE byly zmieniane tylne lampy na ledowe audi a4 b8 oraz bylo zakladane od ciecie kradziezowe czy to moze byc wina tego
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 zle zakodowane lampy , daj scan z błedami
Michal Michal Gryska Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 zle zakodowane lampy , daj scan z błedami http://www.directupload.net/file/d/4130/mnl8s8vl_jpg.htm Jeszcze jak wlanczam halogeny wlanczaja mi sie xenony i jak wlanczam przeciw mgielny wlanczaja mi sie xenony tzn z dziennych na xenon prosze o pomoc jak to naprawic dzieki serdeczne
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 podepnij kompa ( VCDS ) i wklej tu błedy
Michal Michal Gryska Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 ok jutro podjade i dam znaka najleprze to ze dzisiaj rano odpalilem auto blad zniknol caly dzien latalem autem do wieczora i nic
Rekomendowane odpowiedzi