Malt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Witam,Jakiś czas temu niestety ktoś próbował ukraść mi spoiler od Audi A4 B6 (wersja s-line). Poszukuję identycznego, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć. Zdjęcie zamieszczam poniżej. Spoilery z aukcji na allegro różnią się od mojego, przede wszystkim wykonaniem, ale i designem. Czy macie może jakieś prawdzone miejsca z częściami do tego modelu? Może być nowy, może być używany. Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Edytowane 6 Października 2015 przez Malt
amaradaar Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 daj to zdjęcie co tam masz
lukaszooo Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Oczywiscie ze mamy takie miejsce : ASO cena zapewne powyżej 1000zł, ori używki pod kolor chodza po 400-500zł
Malt Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Chciałbym uniknąć zakupu spoilera powyżej 1000,- zł bo niestety niedługo będę musiał to audi sprzedać Tylko gdzie można używki dostać? allegro, olx itp. śledzę od 3 miesięcy szroty w świętokrzyskim też. Zamieszczam jeszcze kilka zdjęć spoilera, którego szukam.
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ten widziałeś ?https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://allegro.pl/audi-a4-b6-sedan-spoiler-na-klape-tuning-i5605801440.html&ved=0CEYQFjALahUKEwiN1MC3u63IAhUGEHIKHV6qD3Y&usg=AFQjCNFxgPwDAlMBvqBv5AeRoII01govqw
Malt Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Nie widziałem patrząć po dacie zakończenie to akurat byłem wtedy w Bułgarii.Dzięki za linka i już dzownię do nich.
lukaszooo Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ale to nie ori tylko laminat.
Rekomendowane odpowiedzi