em0t Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kolego obejrzyj amory przerabialem to samo po wymianie kompletnych Wahaczy dalej stukalo winowajca okazał się lewy amor a dokładniej wyciekl z niego gaz a w naszych b6 są olejowo-gazowe. U mnie objawialo się pukaniem z lewej strony jak wpadłem w Dziurę lub po nich jechałem i na kostce Też stukal tak.samo jak z progu zwalniajacego zjezdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 u mnie po wymiance wahaczy all cos zaczelo stukac bylem na szarpakach i okazalo sie ze ok, pojechalem do mechanika i okazalo sie ze 2 wahacze lekko dokrecone a lacznik stabilizatora przykrecony tak ze srube reka dalo odkrecic sie. dokrecil i teraz totalna cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Maszyny do sprawdzania amortyzatorów to jest jakiś badziew u ojca Amor nie trzymał wogóle a pokazywało ponad 70% ,więcej powietrza nabijasz i inaczej pokazuje Tak więc zwróć uwagę na amortyzatory A wymieniliśmy na nowe i jest spokój i samochód całkiem inaczej się zachowuje Edytowane 14 Października 2015 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puczyl1990 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kolego obejrzyj amory przerabialem to samo po wymianie kompletnych Wahaczy dalej stukalo winowajca okazał się lewy amor a dokładniej wyciekl z niego gaz a w naszych b6 są olejowo-gazowe. U mnie objawialo się pukaniem z lewej strony jak wpadłem w Dziurę lub po nich jechałem i na kostce Też stukal tak.samo jak z progu zwalniajacego zjezdzalem No u mnie będzie podobnie na tych dziurach, a jak dokładniej sprawdzić ten amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 a jak dokładniej sprawdzić ten amortyzator? tylko wyjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em0t Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dokladnie tak jak napisał wihajster. Bo jak rozbierzesz amor na części pierwsze to go wciskasz i powinien się sam powoli wysuwac jeśli tego nie robi to masz winowajce. Bynajmniej u mnie tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi