Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wentylator nawiewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w temacie wentylatora od nawiewu. A dokladnie chodzi o to ze nie załącza sie. Czasmi podczas jazdy się złączy. Błąd jaki mi wskazalo to 01273 Fresh Air Blower (V2), 30_00 Open or Short to B+. Bezpiecznik dobry.

Proszę Was o pomoc w temacie, bo bez tego o tej porze jazdy juz nie ma.

Edytowane przez lemak

Opublikowano

Silniczek Ci pada. Zacznij od nastawów podstawowych.

Edytowane przez nitroo

Opublikowano
  • Autor

A co znaczy zestawów podstawowych. ?

a numer części może ktoś ma żeby łatwiej szukać

Nikt nie miał takiego problemu

Edytowane przez lemak

Opublikowano

Chodzi o nastawy podstawowe. W warsztacie masz odpowiedni wątek do tego i nie musisz po kilku godzinach podbijać wątku, bo nie każdy 24h siedzi na forum.

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o nastawy podstawowe. W warsztacie masz odpowiedni wątek do tego i nie musisz po kilku godzinach podbijać wątku, bo nie każdy 24h siedzi na forum.

Nastawy wiedziałem i robiłem ale skoro cały czas mam błąd o którym piszę to co mi to da, a zależy mi na czasie bo zimno jest jeździć bez ogrzewania o tej porze więc sie dobijam.

Opublikowano

To wymień ten silniczek i po problemie.

Opublikowano
  • Autor

A może mi ktoś podpowie jak sprawdzić zdemontowany wentylator ?

Opublikowano

Siemasz, masz tu mój temat przerabiany niedawno http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314386-dziwny-problem-z-silnikiem-dmuchawy/ja go rozwiązałem kupując dmuchawę od B7 z literką E. Masz pewnie to samo co ja początkowe wersje miały tą nie poprawioną i właśnie tak się sypała nowsze niby poprawione bez tego typu usterek u mnie hasa na razie bez kłopotu od tamtego czasu. Ewentualnie zagłębiałem się w temat później i winę mogą ponosić za to zimne luty a więc trzeba by rozebrać i poprawić w starej :wink:

Opublikowano

Jak tam kolego ogarnełeś temat nawiewu ???

Opublikowano
  • Autor

Tak zamòwilem, wymieniłem i się kręci.

• 1 rok później...
Opublikowano

Siemasz, masz tu mój temat przerabiany niedawno http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314386-dziwny-problem-z-silnikiem-dmuchawy/ja go rozwiązałem kupując dmuchawę od B7 z literką E. Masz pewnie to samo co ja początkowe wersje miały tą nie poprawioną i właśnie tak się sypała nowsze niby poprawione bez tego typu usterek u mnie hasa na razie bez kłopotu od tamtego czasu. Ewentualnie zagłębiałem się w temat później i winę mogą ponosić za to zimne luty a więc trzeba by rozebrać i poprawić w starej :wink:

Witam, gdzie mogę uzyskać numer silnika wentylatora nadmuchu oprócz miejsca na silniczku, ktoś założył nie oryginalny i teraz nie wiem jaki powinien być