sepol80 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Witam. Nie mogę się doszukać na forum informacji na temat regeneracji wtrysków w ekstremalnie niskich cenach około 50 zł/szt.. Zainteresowało mnie to ponieważ w necie i na allegro reklamuję się kilka warsztatów, które oferują regeneracje prawie każdego wtrysku w cenie 50 - 70 zł. Na przykład tu : http://allegro.pl/wtryski-renault-clio-kangoo-1-5-dci-wtryskiwacze-i5068711680.html To nie jest reklama, po prostu szukam rozwiązania dla siebie a nie znam się na tym i nie lubię jak ktoś mi kit wciska dlatego wolę wiedzieć Czy ktoś z Was korzystał kiedyś z takiej usługi ? Czy to w ogóle ma sens i czy daje jakieś przyzwoite efekty na dłuższy czas ? Wydaje mi się, że to zwykłe naciąganie i ściema ale nie znam się na tym a niebawem będę musiał coś zadziałać z moimi pompkami więc szukam dobrego i niedrogiego rozwiązania. Będę wdzięczny za pomoc w tym temacie, może ktoś ma jakieś doświadczenia z podobnymi naprawami. Pozdrawiam. Edytowane 12 Października 2015 przez sepol80
Musashi Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. 1. zapoznaj sie z regulaminem i uzupelnij profil. 2. wypadałoby wyjaśnić o wtryskiwacze do jakiego pojazdu / silnika pytasz 3. najtansza regeneracja najprostrszych konstrukcyjnie wtryskow, nie jest realna za taka kwote, chyba ze na czesciach mejd in czajna. chyba ze owa regeneracja sprowadza sie do mycia wtryskow....
Gac3k Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 pewnie ultradźwiękowo w wanience
mapper Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Przeczytaj jeszcze raz aukcje : Aukcja dotyczy NIESPRAWNEGO WTRYSKIWACZA do Renault, nie nadającego się do regeneracji.
Musashi Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 a mnie zal bylo czasu i zuzycia klawisza myszy i nawet nie kliknalem na akcje,
Rekomendowane odpowiedzi